Published On: Čet, kol 16th, 2018

DRŽAVNI UDAR? NE. JER POLICIJA JE SADA BOŠNJAČKA: Više od 40 policajaca upalo Đački dom u kojem su smješteni migranti

Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije od jutros, po naredbi Županijskog suda, vrše pretres na smještajnoj lokaciji migranata, odnosno nekadašnjem “Đačkom domu” u Bihaću.

U ovoj akciji, kako javlja Fena, sudjeluje više od 40 službenika Policijske uprave, uključujući i pripadnike Jedinice za podršku županijskog MUP-a.

“Radi se o pretresu i osoba i objekta, kojeg koriste migranti. Cilj ovih aktivnosti je prije svega pronalazak tragova i predmeta koje potiču iz kaznenog djela, koje se mogu koristiti u izvršenju kaznenog djela, kao i predmeta koji su kažnjivi po zakonu o prekršajima. Pored pripadnika Policijske uprave MUP-a USŽ, u današnjoj akciji sudjeluju i službenici Ministarstva sigurnosti BiH, odnosno Služba za poslove sa strancima, koji postupaju po svojim nadležnostima”, izjavila je Feni glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova USŽ-a Snežana Galić.

Policijske akcije ovog tipa već su provođene na istoj lokaciji, kao i u devastiranoj zgradi “Doma penzionera” u središtu Bihaća, te na smještajnim lokacijama migranata u Velikoj Kladuša.

Iz MUP-a Unsko-sanske županije rečeno je da će se o rezultatima pretresa znati više po okončanju akcije./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare