Drama u Mostaru: Pucnjava na Rondou!

mostar_rondoPrava drama odigrala se danas u samom središtu Mostara kada je na sred trga Rondo u čijoj okolini se nalazilo više desetina ljudi došlo do pucnjave.

Više desetaka građana bili su očevidac pucnjave koja se dogodila oko 13 sati. Prema tvrdnjama očevidaca dvojica muškaraca starosti oko trideset godina su stajala na Rondou. Izgledalo je kao da nekoga čekaju. Pored njih se zaustavio crni Renault tvingo iz kojega su izletjela dva muškarca koji su agresivnim hodom krenuli prema dvojici koji su stajali pored. Čuli su se povici u stilu „Šta si ti? Ko si ti?” Nakon toga je jedan od mladića koji su stajali na Rondou izvukao pištolj. Dvojica iz Tvinga koji su krenuli na njih su u tome trenu počeli bježati prema Katedrali. Tip sa pištoljem je uperio pištolj prema vozaču i sa pola metra udaljenosti pucao u njega. Vozač je dodao gas i velikom brzinom se odvezao prema Starom Veležovom igralištu. Mladić koji je pucao i njegov kolega su otrčali preko Šetališta Nikole Šubića Zrinjskog prema Španjolskom trgu, potvrdili su i drugi svjedoci ovoga događaja, piše Dnevni list.

Iz Policije nisu htjeli davati izjave o ovome događaju. U uredu za informiranje nam nisu htjeli odgovoriti na upit o eventualnim nadzornim kamerama oko mjesta događaja. „Ne možemo ništa otkrivati dok je istraga u tijeku”, kazao je Judevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Dnevni list