Published On: Uto, srp 12th, 2016

DRAMA KUĆE MIJAJLOVIĆEVIH Odrekli ga se majka i brat: Do juče je bio Marjan, sad je Mustafa, sutra će biti Domagoj

“Imali ste do juče Marjana, sada imate Mustafu, sutra može da bude Domagoj. Nadam se da ste shvatili poantu.“

Ovo je samo jedna od izjava Nebojše Mijajlovića koji je nazvao redakciju portala Radiosarajevo.ba.

Osobe koje su se predstavile kao brat i majka Marjana Mijajlovića nazvale su Radiosarajevo s beogradskog broja telefona te izjavile kako se odriču svog brata, odnosno sina.

Riječ je o Marjanu Mijajloviću, poznatom sportskom komentatoru koji je ovih dana ponovo u žiži javnosti. Podsjetimo, u nedjelju je regijom prostrujao videosnimak iz džemata u Baselu, u kojem Marjan Mijajlović uzima islamsku vjeru i ime Mustafa.

Nebojša i Olga Mijajlović u telefonskom razgovoru s našom novinarkom, čujno pod emocijama, kažu kako ih je Marjan obmanuo:

„Nazvao sam Radiosarajevo.ba, da budem iskren, ponoviću, nisam divlji čovek kao Vojislav Šešelj, ali zovem samo da kažem – jedno je kad neko pređe na islam… ne mogu ja optužiti niti vas niti bilo kog islamske vere, ali je veoma podmuklo od strane mog bivšeg brata odreći se svoje vere, živeti u Bosni šest godina i lagati mnoge neke stvari, dok mu se otac raspadao”, započinje svoju priču Nebojša.

Potom se na telefon javila ženska osoba i rekla:

„Ja se zovem Mijajlović Olga i do juče, dok nisam saznala sasvim slučajno… videla sam videoklip i nisam mogla da verujem sopstvenim očima, jer sam se to jutro čula sa sinom koji je momentalno u Baselu. Radi u nekom hotelu gdje radi na dva-tri meseca jer ovde nije mogao da nađe posao, a nije ga nešto žučno ni tražio nakon smrti njegiovog tate. Hvala Bogu da je moj muž zatvorio oči da ovo čudo ne vidi. Ja samo mogu da kažem, da sam videla u magnovenju i da sam se onesvestila…“, kaže Olga.

Kontaktiran je i poznati sportski komentator Marjan Mijajlović kako bi prokomentirao ovo što su ispričali njegovi ukućani i on je potvrdio da su mu članovi porodice nagovijestili da će da ga se odreknu. Mijajlović u razgovoru za Radiosarajevo.ba kaže da ne želi sada komentirati potez njegovih ukućana, kako ne bi dolijevao ulje na vatru, ali da je prelazak na islam njegova odluka.