Published On: Pon, pro 31st, 2018

Dragičevićev odvjetnik: Ne znam gdje je Davor, zabrinut sam

Ifet Feraget, pravni zastupnik Davora Dragičevića, oca ubijenog Davida, je poručio u razgovoru za N1 da se fokus stavi na istragu ubojstva Davida. Ponovio je da je zabrinut što nije komunicirao s Davorom od jučer ujutro.

Na pitanje gdje se trenutno nalazi Davor Dragičević, odgovorio je:

“Obzirom da od prekjučer nisam u Bosni i Hercegovini, i vezano za događaje u Banjoj Luci imam samo saznanja iz medija, ne mogu davati bilo kakve službene informacije”.

Potom je Feraget dodao:

“Zabrinut sam jer se s Davorom nisam čuo od jučer ujutro i ne znam gdje se on nalazi. Apeliram na sve da fokus vrati na istragu ubojstva Davida Dragičevića (i Dženana Memića) i na nadležne da bez odlaganja pozovu na odgovornost sve one koji su svjesno i namjerno blokirali službenu adekvatnu istragu uojsstva Davida Dragičevića (i Dženana Memića), o čemu postoji više nego dovoljno dokaza, jer se samo tako mogu spriječiti dalje neželjene posljedice obzirom da pravo mora sve pozivati na odgovornost bez bilo kakvog izuzetka. Sprječavanjem odgovarajuće istrage i tolerisrnjem Davidovog (i Dženanovog) ubojstva pojedinci u vlasti su sebe stavili iznad zakona, što je suprotno principu vladavine prava, čime se stvara klima nekažnjivosti i negira postojanje demokratske države”, poručio je Feraget u razgovoru za N1.

Dnevnik.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare