Published On: Sri, pro 26th, 2018

Dragičević pušten na slobodu

Davor Dragičević danas je pušten na slobodu, nakon što je saslušan u Okružnom tužiteljstvu Banja Luka, koje protiv njega vodi istragu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti.

Dragičević je nakon što je izašao uzvikivao “Pravda za Davida“, “Idemo do kraja“, a najavio je kaznene prijave zbog svega što se jučer događalo, naznačivši “prekomjernu upotrebu sile”.

Na prosvjedu na Trgu Krajine će, kaže, biti i danas u 18 sati, kao i svih proteklih osam mjeseci.  Rekao je da je jučer vozio Davidovu majku na liječnički pregled, a da ga je policija “ganjala po gradu“.

”Mogla je da bude i ona ubijena. Mene su već ubili…ne mogu mi ništa, David i Dženan će dobiti pravdu”,  rekao je on.

Njegov odvjetnik Ifet Feraget potvrdio je novinarima da je Dragičević saslušan i odlučeno je da ne postoje razlozi za njegovo dalje zadržavanje i određivanje pritvora.

”Ovdje se radi o očiglednom kršenju zakona. Dragičević nije dobio poziv i nije mu bio uručen. Točno je da je ugledao patrolu policije, ali nije znao da mu žele uručiti poziv. Nadam se da je ministar policije RS-a Dragan Lukač naučio lekciju od jučer…Posljedica svega toga je da su imali namjeru, i to su i postigli, da ponize Davora Dragičevića ”, dodao je Feraget.

Kaže da Davor Dragičević nikome nije ozbiljno prijetio, pa ni ministru unutrašnjih poslova RS-a.  Istaknuo je da i Dragičević i Muriz Memić traže istinu o stradanju svojih sinova i da se “pravna bitka nastavlja“

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare