“Drage moje Hrvatice i Hrvati”: Imitacija predsjednice Kolinde koja je nasmijala regiju

Marijana Perinić je stand up komičarka iz Šibenika koja duže od tri godine u Zagrebu jednom mjesečno nastupa s ekipom kolega komičara i stand up showom “Štiklom u mozak, loptom u dupe”.

Njezin stand up show se uglavnom bazira na komičnom prikazu muško-ženskih odnosa, za koje Marijana kaže kako su područje u kojem se apsolutno svatko može pronaći. “Svi smo ostavljali, bili ostavljani, bili u braku ili ćemo biti u braku, imamo ili nemamo problema u seksu, tako da je ta tema nepresušna i idealna za komediju koja nema kraja “, kaže Marijana za Klix.ba i dodaje kako iz svojega i svakodnevnog života svojih prijateljica uvijek može naći neku temu u kojoj će se ljudi pronaći i upravo tu univerzalnost i smatra poentom stand up komedije.
Marijana se prije pet godina sasvim slučajno počela baviti i imitacijama, a prva osoba koju je imitirala bila je Jadranka Kosor. Ipak, regiju je nedavno osvojila imitacijom nove hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. “Prije nego je Kolinda došla na vlast, bila mi je izuzetno zanimljiva zbog tih svojih pokreta ruku i pretjerane gestikulacije. Na inauguraciji je doista ublažila svoje nastupe i mogu reći da čak više i nije toliko interesantna “, govori Marijana za Klix.ba kroz smijeh i dodaje kako joj je upravo  pobjednički govor  predsjednice Grabar-Kitarović dao inspiraciju za uvod u treću godišnjicu njenog showa “Štiklom u mozak, loptom u dupe”. Marijana Perinić dolazi iu Sarajevo, gdje će nastupiti 8. lipnja u 21:30 sati u klubu Monument.
“Dolazi vam predsjednica Kolinda, samo svoj ​​govor ovaj put mora prilagoditi Sarajevu “, šali se Marijana i dodaje kako će te večeri nastupiti kao domaćica večeri uz dvojicu kolega iz Zagreba, te govoriti io muško-ženskim odnosima. Na upit o tome koja je njezina poruka za one koji smatraju kako svojim nastupom ismijava predsjednicu Grabar-Kitarović, Marijana kaže: “Ja mislim da to mogu smatrati samo oni koji nemaju smisla za humor. Moram priznati da imamo reprezentativnu predsjednicu “, dodaje. U nastavku pogledajte jedan od njenih nastupa na kojima imitira hrvatsku predsjednicu.

more recommended stories