Published On: Pet, ruj 25th, 2020

DR. KORDIĆ: Čast je biti nositeljem liste stručnih i nekompromitiranih Mostarki i Mostaraca

U petak je u Domu HDZ-a BiH održana 9. proširena sjednica Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, kojoj su pored članova Gradskoga odbora nazočili i predsjednici temeljnih ogranaka Gradske organizacije, uz obavezno pridržavanje svih epidemioloških mjera na snazi, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Tema sjednice, kao i ranije, bile su brojne pripremne radnje u ovome nadolazećem razdoblju za Lokalne izbore za Gradsko vijeće Grada Mostara 20. prosinca 2020. godine.

“Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik Gradskoga odbora Slaven Zeljko, koji je u svom inspirativnom i emotivnom uvodnom govoru naglasio važnost trenutka u kojem se cijela Gradska organizacija HDZ-a BiH Mostar trenutno nalazi, posebno istakavši snažnu potrebu za zajedništvom hrvatskoga naroda u cjelini i priliku za sve istinske Mostarce da konačno izaberu Gradsko vijeće Grada Mostara u nedjelju 20. prosinca po novim pravednim i demokratskim izbornim pravilima, za koja smo se morali sami izboriti”, priopćio je GO HDZ BiH Mostar.

Proširenoj sjednici je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, dok se nazočnima predstavio dr. Mario Kordić, nositelj Gradske liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Mostara (Gradska izborna jedinica 199).

U svom govoru, dr. Kordić je istakao čast biti nositeljem liste stručnih i nekompromitiranih ljudi koji vole ovaj grad, te svoju nedvojbenu spremnost za sve izazove koji stoje pred HDZ-om BiH kao najsnažnijom političkom organizacijom u Gradu Mostaru.

“U nastavku sjednice, ponovno je naglašena izuzetna važnost registracije birača izvan BiH za predstojeće lokalne izbore. Upućen je poziv svim brojnim biračima Mostarcima Hrvatima, koji iz bilo kojeg razloga neće biti ovdje u Mostaru na dan izbora 20. prosinca, da iskoriste svoje građansko i biračko pravo i izvrše registraciju internetskim putem za glasovanje u odsustvu. Krajnji rok za registraciju birača za glasovanje u inozemstvu ističe u utorak 6. listopada 2020. godine”, priopćeno je./HMS/