Published On: Čet, srp 14th, 2022

Donji dom ruskog parlamenta podržao sporazume o odcjepljenju

Donji dom ruskog parlamenta odobrio je sporazume o prijateljstvu s dvije samoproglašene narodne republike u istočnoj Ukrajini, eskalirajući krizu s Ukrajinom i Zapadom.

Sporazumi, koji stupaju na snagu nakon što ih ruski predsjednik Vladimir Putin potpiše, mogli bi utrti put Moskvi da tamo izgradi vojne baze, usvoji zajedničku obranu i pojača gospodarsku integraciju, prenosi Index.hr.

Dvije odmetnute pokrajine u istočnoj Ukrajini u utorak su, prije ruskog parlamenta, zapečatile sporazume o tješnjoj suradnji s Rusijom, nakon što je predsjednik Vladimir Putin s čelnicima Donjecka i Luganska u ponedjeljak Moskvi potpisao odluku o priznanju neovisnosti dviju regija, zajedno sa sporazumima o prijateljstvu i suradnji.

Parlamenti samoproglašenih Donjecke narodne republike (DNR) i Luganske narodne republike (LNR) ratificirali su sporazume o “prijateljstvu, suradnji i uzajamnoj pomoći” s Rusijom na posebnim sjednicama, uz zaglušujuće ovacije zastupnika.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Josko
Josko
1 mjesec prije

Usvojite i nas.Dosta nam je ovih zhapadno phedersko-pedofilskih pljačkaša koji su nam nametnuli kamate od 11%,a gorivo nam prodaju za 4km.

Vacca the mljac
Vacca the mljac
Šta ti kažeš na ovo?  Josko
30 dana prije

Tamo brate, tamo živi sreća. Samo idite nedragi. Vaja con dijablo. Neka vas nosi đava.

Vacca the mljac
Vacca the mljac
30 dana prije

Bili su i u Njemačkoj, pa su otišli. Bili su i u poljskoj, pa otišli. Bili su i u Češkoj, pa otišli. Bili su i u Slovačkoj, pa otišli. Bili su i u Litvi, pa otišli…