Published On: Čet, pro 26th, 2019

Donald Trump otvorio stranicu sa savjetima kako raspravljati s liberalnim ‘pahuljicama’

Izborni stožer Donalda Trumpa u utorak je pokrenuo web-stranicu na kojoj se nalaze upute njegovim pristašama kako u raspravi pobijediti liberalne prijatelje i članove obitelji i druge “pahuljice” što je pojam koji označava osobe na lijevom dijelu političkog spektra koje se ponašaju kao ‘primadone’

“Moja kampanja pokrenula je novu web stranicu čiji je cilj pomoći mojim pristašama da pobjede u raspravi liberalne prijatelje, članove obitelji i ‘pahuljice’ s kojima se susreću tijekom praznika. Provjerite!”, napisao je Donald Trump na Facebooku.

Trumpove pristaše na stranici naziva snowflakevictory.com (pobjeda nad pahuljicom) mogu pronaći argumente u prilog američkom predsjedniku i protiv njegovih demokratskih suparnika.

“Svi smo vidjeli novinske članke o liberalnim pahuljicama koje se boje vidjeti svoje MAGA (slogan Trumpove kampanje “Učinimo Ameriku ponovno velikom”) rođake za Božić ili obiteljska okupljanja i zato Trumpova kampanja želi da ljudi budu spremni”, rekla je Kayleigh McEnany, glasnogovornica Trumpove kampanje i bivša novinarka CNN-a.

“Ne pomažemo pahuljicama da izbjegnu rasprave, pomažemo Trumpovim pristašama da u njima pobjede”, dodala je.

Biden je ucijenio Ukrajinu, a ne ja!

Na stranici su navedeni podatci o rastu američke ekonomije, argumenti zašto je potrebno izgraditi zid i biti protiv ilegalne imigracije, o tome da članice NATO-a uplaćuju sada “pravedan iznos” te da je Trump poboljšao trgovinske sporazume s brojnim državama.

Trumpova kampanja na toj stranici tvrdi da demokrati žele potpuno ugasiti industriju fosilnih goriva, zbog čega bi posao izgubilo 10 milijuna Amerikanaca, dok je, s druge strane, Trump pokazao da je moguće imati istovremeno “jaku ekonomiju” i “čist okoliš”.

Na stranici se navodi da, suprotno mišljenju Zastupničkog doma koji je zbog toga opozvao Trumpa, nije postojala ucjena ukrajinskog premijera Volodimira Zelenskog zadržavanjem vojne pomoći kako bi ukrajinske vlasti pokrenule postupak protiv jednog od glavnih favorita za demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena, dok se tvrdi da je Joe Biden kao potpredsjednik ucijenio Ukrajinu zadržavanjem vojne pomoći.

“Hunter Biden nije imao iskustva u energetskom poslu. Nije imao znanja o Ukrajini, nije imao praktičnog iskustva. On čak nije govorio niti jezik. Razlog zašto je Hunter Biden dobio posao? Pet slova. Njegovo prezime: B-I-D-E-N”, stoji na snowflakevictory.com

Hunter Biden bio je član upravnog odbora ukrajinske energetske tvrtke Burisme dok je njegov otac bio potpredsjednik, a Trump tvrdi da je Biden, tada potpredsjednik, ucijenio tadašnjeg predsjednika Petra Porošenka da smijeni tužitelja koji je protiv Huntera Bidena pokrenuo istragu.

Demokrati će uzimati vama da bi liječili ilegalne imigrante

Na stranici piše da će plan Elizabeth Warren “Medicare za sve” koštati 52 trilijuna dolara, što će morati platiti srednja klasa kroz nove poreze, iako taj plan ne predviđa povećanje poreza srednjoj klasi, piše CBS.

CBS navodi kako je prošle godine 1, 9 milijuna Amerikanaca manje imalo zdravstveno osiguranje, nego za vrijeme Obamine administracije, dok se na stranici tvrdi da  Trumpova administracija “širi pristup zdravstvenom sustavu”.

Trumpova je kampanja optužila demokrate da žele uvesti socijalizam i velike poreze, za razliku od Trumpa koji ih je smanjio te da žele ukinuti privatno zdravstveno osiguranje, prenosi Kamenjar.com

“Oni će iznijeti zahtjev za vladinim preuzimanjem zdravstvene zaštite, što znači ukidanje privatnog, od poslodavca sponzoriranog zdravstvenog osiguranja. Istovremeno, oni će obećati besplatnu zdravstvenu zaštitu za ilegalne migrante što će platiti porezni obveznici”, stoji na stranici snowflakevictory.com.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare