Published On: Pon, svi 24th, 2021

DOLINA HRVATSKIH SAMURAJA: Auto-Moto Rally ”Sutjeska 21” početkom srpnja

Nacionalni park Sutjeska i Auto 4×4 Klub organiziraju međunarodni Auto-Moto Rally ”SUTJESKA 21”, koji će biti održan 3. i 4. srpnja 2021. godine.

Ovaj, 27. Auto-Moto Rally na Sutjesci je zamišljen kao promotivni, turistički Reli ”zvjezdastog” karaktera sa startom iz Banja Luke, Sarajeva, Bijeljine, Mostara, Tuzle, Bihaća i Doboja (posade iz BiH), te Ljubljane, Zagreba, Beograda, Skoplja, Podgorice, Novog Sada i Prištine (posade iz Regije), zatim vožnje zadatim itinererom sa nekoliko prolaznih i vremenskih kontrola, te sa ciljem na Tjentištu.

Drugog dana ove manifestacije biti će organiziran i Auto-Moto Show na parkingu NP Sutjeska, a u okviru slobodnih aktivnosti planiran je i obilazak Memorijalnog kompleksa i Perućice – posljednje europske prašume, kao i kupanje na jednom od najvećih bazena u Europi.

Napominjemo da je prvi Rally Sutjeska održan davne 1965. godine, te da je neprekidno (26 puta) organiziran do 1990. godine.

Ova turističko-sportska manifestacija trebala bi da bude iskorištena za promociju prirodnih ljepota i turističkih potencijala Nacionalnog parka Sutjeska, priopćili su organizatori.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x