Published On: Čet, lis 17th, 2019

Dokle je stigla istraga ubojstva Nine Ivankovića?

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije nastavlja s istragom ubojstva ugostitelja Nine Ivankovića počinjenog 4. listopada u jutarnjim satima, a za koje se sumnjiči 21-godišnja Sunita Hindić–Bošnjaković.

Braniteljica osumnjičene, odvjetnica Nada Dalipagić, obzirom da je sve još u fazi istrage, ne može govoriti o slučaju, ali joj je poznato kako je Tužiteljstvo naredilo provođenje vještačenja. U pitanju je medicinsko i balističko vještačenje, a ranije su uzeti i nalazi krvi i urina radi vještačenja na prisutnost droga i alkohola, piše Dnevni list.

U narednom periodu se očekuju rezultati provedenih vještačenja, a s tim će i Tužiteljstvo imati jasniju sliku predmetnog događaja.

Za to vrijeme osumnjičena Hindić-Bošnjaković nalazi se u jednomjesečnom pritvoru po rješenju Županijskog suda u Mostaru. U međuvremenu je ista pod jakom policijskom pratnjom obavila kontrolni pregled u Županijskoj bolnici “Dr. Safet Mujić”, zbog ozljeda zadobivenih u bijegu.

Na kontrolnom pregledu zamijenjen je gips, imobilizacija. Zakazana je i nova kontrola. Nije još utvrđeno hoće li operativni zahvat biti potreban ili ne, rečeno je ranije iz te zdravstvene ustanove.

Podsjetimo, Sunita je bježeći s mjesta zločina skočila sa zida kraj motela u rijeku Bunu, te zadobila lomove kostiju oba stopala i pete. Iako teško ozlijeđena, uspjela je napustiti mjesto zločina i istog dana u večernjim satima predala se policajcima Srednjobosanske županije.

Nino Ivanković, vlasnik “Vile Ivanković”, ubijen je iz vatrenog oružja u tom objektu.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare