Published On: Ned, kol 8th, 2021

DOKAZANO: Pronađen Hercegovac koji nema apartman na Makarskoj rivijeri. Upravo su mu otkazali ljetovanje…

Svjedoci smo ovih dana da su mnogi imali neugodnosti na Jadranskoj obali jer su prevareni za davno rezervirane apartmane. Jedan od njih je i Hercegovac iz okolice Mostara koji je apartman rezervirao još u svibnju. Evo njegove priče za portal HERCEGOVINA.in.

Godinama ljetujem na Makarskoj rivijeri i nikada da sada nisam imao problema. Kao i prošlih godina u svibnju sam nazvao babu kod koje odsjedam i pitao za apartman početkom kolovoza. Rekla je da je slobodan i da košta 30 eura na noć. Na moje pitanje da uplatim unaprijed avans rekla je da one ne zna u te račune i internet, ta da ću platiti kada dođem. Tri dana prije odmora zove me neka ženska osoba koja kaže da joj je unuka i da joj je žao jer ne mogu nas primiti jer je baba obećala već rezerviran apartman. Nažalost nisam mogao ništa nego prihvatiti to jer ta ženska kaže da nemam nikakvih dokaza ni uplate, rekao je ovaj turist.

Pojašnjava da je na kraju doznao da su ti apartmani izdani Poljacima za 70 eura.

Mi smo jednostavno izbačeni s popisa. Bili smo pošteni i rezervirali prije tri mjeseca kada su prognoze bile crne i kada su nas stožeraši svakodnevno strašili brojkama, a sada kada je to drugačije jednostavno smo prevareni. Žalosno je da su sada apetiti vlasnicima apartmana toliko porasli da ono njihovo bolje išta nego ništa od prije tri mjeseca preraslo u pohlepu i prevaru. Babu nisam prijavio jer sam siguran da joj je ta kćerka ili unuka nasolila pamet i da je to učinila bez njenog znanja. Žalosno je čime se služe, ali ovo mi je škola, pojasnio je./HMS/

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Nadimak
Nadimak
1 godina prije

I što je tu sporno ,trgovina je legalna djelatnost ako je vaga precizna , ne treba se stidjeti poslovnih dobitaka.

Jozo
Jozo
1 godina prije

Jok eto tebe ce cekati da joj dodjes za 30 eura. Eto ti Bunice pa se tu kupaj.

Polar
Polar
1 godina prije

Kupit cemo cilu Makarsku

Vacca the mljac
Vacca the mljac
1 godina prije

Kupit ćete cilu Makarsku? – Što još prolaze humanitarni konvoji?