Published On: Ned, srp 17th, 2022

DODIK: Suradnja i dobrosusjedski odnosi ne grade se zabranama

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je neshvatljiva i neprihvatljiva reakcija Hrvatske na najavu dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Јasenovac.

– Aleksandar Vučić je prvi predsjednik Srbije koji je u svom mandatu izrazio želju da položi vijenac u Јasenovcu i u toj najmjeri je zaustavljen – naglasio je Dodik.

Dodik je istaknuo da se regionalna suradnja i dobrosusjedski odnosi ne grade zabranama već pruženom rukom i stoga je odluka hrvatskih vlasti iznenađujuća i neshvatljiva.

– Srbi i Hrvati su imali tešku prošlost, i jedni i drugi zaslužuju bolju budućnost. Ovako kako su postupile hrvatske vlasti nije zalog takve budućnosti – ukazao je Dodik.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić planirao je danas privatno posjetiti Јasenovac i Pakrac, ali hrvatske vlasti nisu mu dozvolile ulazak u zemlju./HMS/

guest
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Dodig kao Dodig srbimn nemoze napraviti pogresku. Milorade u ovoj situaciji Vucic je pogrijesio trebao bi to priznati. Nije hrvatska ruglo da svak kome se prohtije moze krociti u nju bez najave. Zaso stvarate nerede tolike godine? vrijeme je da ta sila pristane. Dosta je srbske provokacije i lazi.

tarik
tarik
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
30 dana prije

s vlasima se samo silom prica

Stranput
Stranput
1 mjesec prije

Trebalo ga je pustit u PRIVATNU posjetu Sto znaci bez ikakvih garancija I kad dodje PRIVATNO ga ispljuvat!!!!!!

tarik
tarik
Šta ti kažeš na ovo?  Stranput
30 dana prije

neka mu jasenovac bude jama

Croatos
Croatos
1 mjesec prije

Tipično sitno gedžovanski prc. Kao odaje pošast Srbima, a pošteni Srbi znaju da ga boli “đoka” za žive Srbe u Srbiji. Može on na Banjici položiti vijence za pobijene Židove koje su njegovi Ljotićevci i Nedičevci pobili sve do jednog i dobili certifikat judenfrei. U Jasenovcu je stradalo puno nevinih Srba i Hrvata i ostalih, ali i onih Srba koji su pobili cijelu kompoziciju Hrvata vjernika i pomagali u pečenju na ražnju katoličkog svećenika, a te zvijeri su poticali i tada i sada iz Srbije., to je istina.

tarik
tarik
Šta ti kažeš na ovo?  Croatos
30 dana prije

pavle dzurisic koji je poklao na desetine hiljada nasih Bosnjaka je skoncao kao ker u jasenovcu,hvala Hrvatima

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Svi logori su rana za svakog normalnog!! Mi naš priznajemo i okajavamo već generacijama! I nastaviti ćemo tako! Ali vi vaše ne priznajete!!STAIĆEVO,BEGEJCI !! Odveli ste ljude iz druge države samo zato što nisu srbi!! Ne priznajete SREBRENICU!!! Iako postoje video zapisi gdje vučić govori da za jednog srbina treba 100 muslimana ubiti! Imate ratka mladića ljudsko smeće koje je samo egzekutor velikosrpske politike, ali za vas je on heroj!!??I onda nama držite prodike!!?? KAKVI MITOMANI SHIZFRENI!!

Anonimac
Anonimac
30 dana prije

Dodik po običaju laže, jer nije osporeno Vučiću polaganje vijenca u Jasenovcu, nego ulazak Vučića u Hrvatsku u pratnji TV ekipa iz Srbije, bez da se o tome zatraži suglasnost iz Hrvatske, kao države EU koja se nalazi pred ulazom u Šengensku zonu i gdje se nemože tolerirti ne najavljen i neoficijelni ulazak predsjednika jedne države trećeg svijeta. Tu je problem a ne u polaganju “venaca”, kako to Vučićev propagandni stroj pokušava zamijenuti teze.

Last edited 30 dana prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
30 dana prije

Vule i Doda će ipak doći u Jasenovac jer kada Orban pošalje obećanih 100 miliona a Putko rakete ima da usraše popuste!

abu hamza
abu hamza
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
30 dana prije

labrnjasu sisaj ga