Subota, 13 travnja, 2024

Dodik: Prosvjedi u FBiH su politički motivirani

Must Read

BANJA LUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su prosvjediu Federaciji BiH politički motivirani s ciljem da se osigura promjena političke strukture u BiH. Dodik je rekao da Republika Srpska prati djelovanje i aktivnosti pojedinih grupa koje  žele da proteste iz Federacije prenesu i destabiliziraju Srpsku.

“Najbolji način da se tome suprostavimo je da u listopadu budu održani fer i pošteni izbori, te da oni koji dobiju izbore preuzmu odgovornost za dalje vođenje Republike Srpske”, izjavio je Dodik u zajedničkoj emisiji Radio Beograda i Radija Republike Srpske.

Dodik je rekao da ne vjeruje u BiH, koja nikada nije ni bila država, ističući da će politički odgovorne elite u Republici Srpskoj procijeniti kada će biti trenutak za raspisivanje referenduma o statusu Republike Srpske.

“Ključ rješenja za nas ovdje u BiH je samostalnost Republike Srpske, koju ne dozvoljavaju stranci”, istakao je Dodik.

Dodik je rekao da Srpska podržava zahtjeve hrvatskog naroda za trećim entitetom, koji nemaju nikakvih aspiracija prema Republici Srpskoj, zaključujući da će takva podrška izostati ukoliko ti zahtjevi budu išli na štetu Republike Srpske.

(Vijesti.ba/Srna)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -