Published On: Pon, lis 3rd, 2016

DODIK: Pobjedio na referendumu, pomeo na lokalnim izborima, no prijeti mu Tužiteljstvo BIH i mogući zatvor…

Iako je za danas bilo zakazano saslušanje Milorada Dodika u Tužiteljstvo BiH, zbog ispitivanja o sprovedenom referendumu u Republici Srpskoj predsjednik RS nije se pojavio, a iz Tužiteljstva BiH za Klix.ba su kazali kako će Dodiku uputiti novi poziv.
“Tužiteljstvo BiH nastavlja aktivnosti provođenjem istražnih radnji i ispitivanjem osumnjičenih zbog provođenja referenduma u RS-u. Osumnjičenom Miloradu Dodiku bit će upućen ponovni poziv za ispitivanje u Tužiteljstvu BiH”, kazali su za Klix.ba iz Tužiteljstva BiH.
Odvjetnički tim Milorada Dodika poručio je da se on neće pojaviti na saslušanju u Tužiteljstvu BiH te da isključivo pristaju na saslušanje na teritoriji Republike Srpske ili videolinkom.
Podsjećamo, za danas su bili zakazani i prosvjedi braniteljskih udruženja iz RS-a pred zgradom Tužiteljstva BiH, ali su otkazani.
Još uvijek nije poznato gdje će i kada biti saslušan predsjednik RS-a, ali je jasno kako će Tužiteljstvo BiH i dalje inzistirati da Dodik bude saslušan u Tužiteljstvu BiH./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>