Published On: Sub, ruj 12th, 2020

DODIK JE NEDOSLJEDAN: Smeta mu Osmica a nije povukao imenovanje Martine Mlinarević-Komšić

Martina Mlinarević predložena je od strane Komšića. No njeno imenovanje potpisao je predsjedavajući u tom vremenu Milorad Dodik. Kasnije se ispostavilo da uvažena ekselencija nema visoku stručnu spremu.

Ovlasti Dodiku dozvoljavaju, štoviše to je bio i njegov zadatak, da ukoliko primjeti kako je muslimanska strana predložila upravo njemu na potpis osobu koja je protuzakonito krivotvorila CV (u životopisu navela da ima završen fakultet, iako nema) isto imenovanje opozove, te slučaj proslijedi na Tužiteljstvo BIH. Budući da se radi o ozbiljnom kaznenom djelu. (Krivotvorenje dokumenata i lažno predstavljanje s ciljem stjecanja protupravne koristi)

Iz životopisa su otkrivena još neka kaznena djela. Mlinarević-Komšić u njemu je navela tvrtku Martifon sa Širokog, kojoj je navodno bila direktorica. Tvrtka nikada nije postojala a izdavala je svjedobže i naplaćivala iste. Dakle radi se i  poreznoj  utaji i o nadripisarstvu. Oboje su kaznena djela. Za koje još uvijek nije tužena. Ako tome dodamo neprijavljene honorare od prodaje visoke književnosti visokozahtjevnim književnoljupcima, postavlja se pitanje jesmo li svi u ovoj zemlji jednaki pred zakonom? I nije li upravo Martina bila za progon uhljeba i korumpiranih? Koje je klela do u nesnosne književne razine. Čak i mrtve. Recimo mrtvu Čovićevu majku.

Imao je priliku podnijeti Tužiteljstvu tužbu i protiv nje i protiv Komšića.

Dakle licemjerno je moralizirati o Osmici kojeg nije imenovao, dok pod svojom rukom ima imenovanje osobe koja je učinila isto. Lažno se predstavila kao VSS osoba, iako to nije.

Dodik je uz ostalo bio dužan ministrici Turković naložiti da istraži tko je to u Ministarstvu vanjskih poslova , potpisao da dotičnoj bude isplaćena VSS plaća iako je SSS potkapacitirana.

Te da ga obavijesti o svojoj istrazi, nakon čega bi Predsjedništvo BIH također podnijelo tužbu.

Ovako ispada da je Osmica nemoralan, a kada Predsjedništvo imenuje ljude koji krše zakon i također nemaju diplomu, onda je to ok.

Vidite ovaj tekst je napad na Dodika, no niti jedan objektivni sarajevski medij neće ga objaviti, premda rado objavljuju napade na Dodika.

Zašto? Zato što je naša SDA princeza pod direktnom zaštitom Šerijata. Čitaj AID-a. Čitaj OSA-e.

Srednjoškolac Osmica štiti SDA srednjoškolku.

 

Inače njeno koruptivno imenovanje podržao je John Sattler , koji je tu navodno nekakav EU izaslanik, kao i Matt Field, UK ambasador,

Obojica u slobodno vrijeme podržavaju borbu protiv korupcije i zagovaraju vladavinu zakona.

Osim kad jedu bosanski burek. Kojeg baš puno vole. Da  jedu.  Zajeban je bosanski burek. Jača demenciju i obespamećuje.

Istraživanja su pokazala da jedenjem bosanskog bureka osoba postaje sklona pričanju gluposti.

Pogledajte samo zadnje tvitove John Sattlera. Taj kad se vrati u Austriju rodbina ga neće poznati.

Što mislite što se Inzko ne vraća u Austriju? On gotovo više i nema pojma odakle je.

A krenuo je samo s jednim burekom dnevno.