Published On: Pet, kol 26th, 2016

DODIK: Direktna demokracija naše je najjače oružje, mi drugim oružjem ratovati nećemo…


Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je njegov zadatak da Republika Srpska bude mirna i stabilna, ističući da je glasovanje oružje srpskog naroda u BiH koje je jače od svakog drugog.
“Naše oružje danas je glasovanje. Glasovanje je danas i puška, i strojnica, i teški top i artiljerija. Okupljeni oko političke ideje glasovanjem odlučujemo, sve naše bitke dobivamo ili gubimo”, rekao je Dodik na konvenciji Općinskog odbora SNSD-a Vlasenica, na kojoj je predstavljena lista kandidata ove stranke za predstojeće lokalne izbore, javlja Srna.
On je poručio onima koji prijete nasiljem da Republika Srpska neće ratovati i neće sukob, ali da će se braniti i da ima čime.
“Ja ne dam dostojanstvo RS-a i ovog naroda! Nisam avanturist koji bi vas uvukao u bilo kakav sukob. Nama sukob ne treba. Ako se sada ne suprotstavimo i zaustavimo ovu priču o Danu Republike, za godinu dana će Izetbegović tražiti da se ukine i naziv Republika Srpska i Ustavni sud BiH s tri stranca i dva muslimana donijet će odluku da se ukida Dan Republike. Zato, ne damo i ne možemo dati!”, poručio je Dodik.
On je naglasio da je politika SNSD-a očuvanje srpske kulture, pisma, jezika i pravoslavne vjere, dodajući da se ova stranka bavi politikom, a ne strančarenjem i da nije spremna, zbog malog šićara, prodati svoja uvjerenja./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>