Published On: Čet, velj 18th, 2021

Djevojka iz BiH Alisa Nikšić internet zvijezda u Kanadi

Lijepa manekenka Alisa Nikšić prava je internetska zvijezda u Kanadi. Ova dvadesetrogodišnjakinja, koja studira antropologiju i psihologiju na Sveučilištu u Kanadi, od pojavljivanja na popularnoj platformi stvorila je svoj mali biznis i prepoznatljiv stil. -Twitch je kao YouTube, ali ljudi nekoga gledaju i prate uživo. Možete, kao promatrač, komunicirati s vašim omiljenim strimerima. Twitch je u početku zamišljen kao mjesto za igrače videoigrica, ali se to promijenilo, pa se tu mogu pratiti razgovori, kuhanje, ples, putovanja u stvarnom životu i tako dalje – rekla je za Avaz Nikšić.

Osim ove poslovne priče, Nikšić je uspješna i u svijetu mode, gdje se posao otvorio sasvim slučajno. – Počela sam s modelingom kad sam imala 18 godina. Jedan veliki salon u mome gradu me našao na Instagramu. Ponudili su mi da budem model za mladenke, tzv. bridal shoot. Otada sam počela raditi kao manekenka – rekla je lijepa djevojka porijeklom iz BiH, točnije iz Sarajeva.

Ona je nedavno doživjela veliko iznenađenje kada je osvanula u talijanskom magazinu “Vogue”. – Nisam znala što se događa. Slučajno sam upoznala fotografa i on je napravio jednu fotografiju. Mjesec dana kasnije bila sam iznenađena kada sam otvorila link. Morala sam provjeriti stranicu deset puta, bila sam u nevjerici. Osjećala sam se kao da sam u nekom ludom snu. Jedna obična djevojka, ja, u prestižnom časopisu – priznala je Nikšić.

Ova atraktivna manekenka se u slobodno vrijeme voli natjecati u videoigrama, uživa u sviranju klavira te kuhanju.
– Da mogu nekoga upoznati, bio bi to Lionel Messi. Dovela bih i oca, jer je on njegov veliki fan, kao i ja – otkrila je ljepotica. Nikšić je u vezi s fitnes trenerom Coryem Slaghtom, s kojim se prvi put susrela na poznatom egzotičnom mjestu.

On je moja najveća podrška za sve, za školu, Twitch. Tako sam motivirana da budem bolja osoba, da jedem bolje, da idem na fitnes. Nikada nisam upoznala tako dobru i zabavnu osobu, a i tako pametnu. Upoznala sam ga putem podcasta na Twitchu, i od tog dana smo zajedno. On je iz Los Angelesa pa smo zbog koronavirusa morali organizirati susret na Havajima – zaključila je Nikšić.

Idem u Sarajevo svaku drugu godinu, tu sam odrasla. Provodila sam pola godine u Kanadi, a pola u BiH. Nedostaje mi puno, nigdje nije kao u Sarajevu – priznaje Nikšić.