Published On: Sun, Oct 18th, 2015

Djevojčica skočila pod vlak jer ju je silovao “prijatelj” sa Facebooka

Anaid Tutghushyan (14) iz Poljske skočila je pod vlak  dan nakon što je silovana od strane muškarca kojeg je upoznala na Facebooku. Naime, djevojčica je prvobitno Krystianu W. rekla da ima 25 godina, a kada su počeli bolje upoznavati se rekla mu je da ima 17 godina, ali ni to nije smetalo čovjeku sa Facebooka, piše Mirror.co.uk.

Odmah poslije sastanka sa njim, Anaid se vratila kući plačući, a sljedećeg dana izvršila je samoubojstvo. Anaid je otišla na željezničku stanicu u Gdanjsku gdje je 20 minuta sjedila i plakala, da bi potom ustala, skinula jaknu i skočila pred ekspresni vlak  koji je išao do Beča.

Majka nesretne djevojčice je željela da otkrije što  se krije iza samoubojstva i otišla je na njen Facebook gdje je našla spornu prepisku sa Krystianom.
Naknadno je saznala da je on komunicirao i sa drugim mladim devojkama, a tijekom sahrane, majka je čula od njenih prijatelja da je Anaid silovana.
Tako je nesretna djevojčica drugaricu pozvala na dan samoubojstva rekavši samo da je silovana te je spustila slušalicu i nije se javljala kada je drugarica ponovo zvala.