Published On: Ned, stu 14th, 2021

Djevojčica iz Kaknja nije prvi slučaj komplikacije u ordinaciji Bejtović? Evo što se dogodilo u srpnju ove godine

O slučaju u koji su se, prema riječima dr. Gavrankapetanovića, uključili anesteziolozi Opće bolnice i tako je spasili, dr. Bejtović je rekao:

“U srpnju ove godine sam operirao djevojčicu starosti 9 godina. Operativni zahvat je izveden u općoj anesteziji, a vrsta operacije je estetsko – funkcionalna operacija obje ušne školjke.

Operativni zahvat je izveden u “Ordinaciji Bejtović” i “Privatnoj ordinaciji za anesteziju i terapiju bola dr Suad Rožajac” koje su registrirane na istoj adresi sa zajedničkim prostorijama.

Anesteziolog je bio prim dr. Suad Rožajac. Pacijentica je imala sve preoperativne nalaze uz suglasnost pedijatra za opću anesteziju. Informacije da je nakon operacije u općoj anesteziji došlo do komplikacija nisu točne. Djevojčica je bez ikakvih problema probuđena iz opće anestezije, ali je nakon nekoliko minuta došlo do bronhitičnog kašlja, nakon čega anesteziolog auskultacijom pluća stetoskopom utvrđuje nalaz bronhitičnog karaktera. Iz preventivnih razloga, zbog sumnje na covid, telefonski smo kontaktirali Opću bolnicu – pedijatrijski odjel, s molbom da nam je potrebna opservacija u smislu dijagnostike pluća.

Dobili smo odgovor da ako je dijete stabilno, s obzirom na to da pedijatrijski odjel nema intenzivnu njegu, može biti primljeno na opservaciju. Dijete je sanitetskim vozilom u stabilnom stanju prebačeno u bolnicu.”

Na upit je li informirao neke od nadležnih institucija, dr. Bejtović je rekao da za to nije vidio razlog. Prema njegovim riječima, dijete je nakon dvodnevne opservacije otpušteno kući. Naglasio je i da dijete ne bi ni uputili u Opću bolnicu da se sve nije događalo tijekom pandemije koronavirusa.

dnevnik.ba

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Danilo V
Danilo V
21 dana prije

Bahlije i nauka..
Lazne diplome..lazna zvanja..ko i Sebija..
Bica bez srama..svesti..savesti..
Gahmad verski zatucana..