Published On: Pet, pro 22nd, 2017

Djedovi Božićnjaci u subotu na ulicama Mostara

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” u subotu, 23. prosinca, s početkom u 12 sati, organizira Šestu biciklijadu Djedova Božićnjaka/Mrazova.

Start i završetak biciklijade je ispred Zimskog grada, a vozit će se krug po cijelom gradu.

Kao i prethodnih godina, Djedovi Božićnjaci najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše i prigodne darove.

– Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskoga ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike – izjavio je predsjednik BK Mostara Toni Zorić, dodavši kako je ova biciklijada jedna od najdražih u godini i da je svi željno iščekuju.

Goran Prskalo iz Udruge ”Hercegovina Bike” pozvao je sve građane da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

– U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka, ili barem na glavu stave crvenu kapu – kazao je Prskalo, dodavši kako će sudionici biciklijade po povratku u Zimski grad biti počašćeni pićem i grickalicama.

Ruta biciklijade: Zimski grad, zgrada “Projektant”, Ulica kralja Tomislava, zgrada “Spajalica”, Rondo, šetnica Nikole Šubića Zrinjskog, Španjolski trg, Ulica hrvatskih branitelja/Bulevar narodne revolucije, most Hasana Brkića, Ulica maršala Tita, Carinski most, Hotel “Ero”, Ulica Ante Starčevića, vrh Avenije, Ulica kralja Tomislava, zgrada “Projektant”, Zimski grad.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare