Published On: Čet, kol 26th, 2021

Dječaci se potukli, mreže od tog prave “šokantnu vijest”

Društvenim mrežama brzo se proširio snimak iz Tuzle na kojem se vide dvojica maloljetnika kako se tuku, dok prisutni oko njih, koji su također maloljetni, sve to promatraju i bodre ih.

Video je, kako prenosi Tuzlanski.ba, snimljen 23. kolovoza u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli, a zamagljen je jer su akteri maloljetni. Dok se dječaci tuku, drugi to promatraju, snimaju ih mobitelima i navijaju.

 

– Ovo nisu djeca iz naše ulice, nikoga od njih ne poznajemo. Dođu ovdje svaki dan i noć, skakali su po automobilima i oštećivali ih. Također, udarili su jednu djevojčicu biciklom, policija je u više navrata izlazila na teren. Djeca im kažu da su navodno iz Soline, pa zatim sa Slatine, a nekada kažu da su s Irca.

Ovaj snimak je samo mali dio svega čemu skoro svakodnevno svjedočimo. Tužno je ovo gledati, ovo su djeca uzrasta između 10 i 12 godina. Znaju li njihovi roditelji uopće gdje se kreću, što rade? Dosta je tu i djevojčica, gledaju kako se njihovi drugari tuku, smješkaju se, navijaju i snimaju – kazali su stanari./HMS/

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Rojnik
Rojnik
1 godina prije

Zlo i Naopako ,Dječice Draga.

Last edited 1 godina prije by Rojnik
never baklava
never baklava
1 godina prije

Odsvakale su ali nisu iz El Džaferovićeve visibaba “armije”.

ero
ero
1 godina prije

Šta je drukčije bilo prije rata, poslije rata… dječaci su dječaci, potukli se i.. od kad je to nešto čudno

Dibu Danbu
Dibu Danbu
1 godina prije

Ja, i?