Published On: Pet, svi 19th, 2017

CURE DETALJI KRVOPROLIĆA U NEW YORKU Identificirali vozača koji je pokosio gomilu na nogostupu: ‘Trebali ste me ubiti, zašto niste pucali u mene?!’

Njujorška policija potvrdila je da je u strašnoj nesreći na Times Squareu poginula jedna 18-godišnjakinja, a 22 osobe su završile u bolnici. Podsjetimo, oko podneva po lokalnom vremenu 26-godišnji muškarac je s automobilom prešao na nogostup i pokosio pješake. Policija je vrlo brzo odbacila teorije o terorizmu i na kraju se ispostavilo da je tragediju izazvao bivši vojnik Richard Rojas i to pod utjecajem droge.

Rojas je napuhao 0,0 promila, ali je vrlo brzo policiji priznao da je pušio K2, neku vrstu sintetičke marihuane. Nakon što je pokosio ljude, pokušao je pobjeći, ali brzo je zaustavljen i predan policiji. Rojas je od ranije poznat policiji, ali i brojnim psihijatrima diljem New Yorka. 26-godišnjak ima dugu povijest vožnji u pijanom stanju, ali i raznih psihotičkih ispada.

– Trebali ste me ubiti, zašto niste pucali u mene!? Htio sam ih sve pobiti – navodno je urlao Rojas pri uhićenju, piše New York Post.

Rojas je ubio 18-godišnjakinju Alyssu Elsman iz države Michigan. Ona je u New Yorku bila u društvu 13-godišnje sestre koja je također bila žrtva pomahnitalog Rojasa, ali srećom, ona je ostala živa.

Mlada Alyssa objavila je video na Instagramu samo nekoliko trenutaka uoči svoje smrti.

https://www.youtube.com/watch?v=7EHOFS8tfNk