Published On: Ned, lis 26th, 2014

Dijaspora neće priznati izbore u BiH

Stranka dijaspore BiH navela je u kako su Opći izbori u BiH katastrofalni za bh. narod, jer su “pobijedili isti političari koji su ratovali te doveli zemlju na rub potpune propasti i bankrota”.

”Ti isti političari su stvorili najveću administraciju na svijetu koja jede narod i državu. Najgore od svega je što to narod uopće ne shvaća, jer više od pola stanovnika nije izašlo na izbore”, navodi se u priopćenju za javnost ove stranke.

Stranka dijaspore ističe da bh. narod ne može shvatiti da se jedino pomoću izbora može nešto promijeniti.

Zaključuju da su protekli izbori nelegitimni, jer je za pobjednike glasovalo samo 30 posto stanovništva zemlje dok je njih 70 posto bojkotiralo izbore.

Inače, Stranka dijaspore je prije godinu dana priopćila i kako ne priznaje popis stanovništva u BiH.

”Stranka dijaspore BiH ne želi biti suučesnik vladajućih političkih stranka koje, kako navode, popis stanovništva koriste isključivo kako bi homogenizirali svoja biračka tijela i getoizirala njezine narode i građane”, priopćili su prije godinu dana iz ove stranke tvrdeći kako će rezultate popisa ”iskoristiti prije svega nacionalistički elementi kako bi zadali smrtni udarac Aneksu 7 Daytonskog mirovnog sporazuma i nastavili dijeliti Bosnu i Hercegovinu”.

 

bljesak.info

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare