Published On: Pon, pro 3rd, 2018

Digitalni asistenti će u budućnosti predviđati prekide ljubavnih veza, evo kako!

Glasovni asistenti poput Alexe uskoro će imati i mogućnost predviđanja kad ćete prekinuti ljubavnu vezu, kažu stručnjaci.

Naime, prisluškivat će razgovore i prepirke kako bi utvrdili kako su se parovi “spetljali”, a do 2021. godine koristit će umjetnu inteligenciju kako bi predvidjeli hoće li parovi ostati skupa, piše Vecernji.hr.

Točnost tih predviđanja bit će čak 75%, potvrđeno je. Prema pisanju New York Posta, vjeruje se da će glasovni asistenti također predlagati načine rješavanja sukoba, ako do njih dođe.

Prateek Jain, stručnjak za upoznavanje, rekao je da će djelovati kao terapeuti u ljubavnom odnosu. Prema pisanju Imperial College Business School, to je samo jedan od načina na koji će umjetna inteligencija imati važnu ulogu u našim životima.

Znanstvenici tvrde da će se do 2025. godine genetsko kodiranje povezati s informacijama o aktivnosti te će se tako moći vidjeti postoji li seksualna kemija među parovima.

Zbog umjetne inteligencije doći i kraj “swipeanju” na aplikacijama za online upoznavanje jer profili više neće biti površni kao što su danas.

Aparna Sasidharan rekao je da umjetna inteligencija mijenja našu percepciju ljubavi i odnosa:

U sljedećem desetljeću mogli bismo svjedočiti kontinuiranom usavršavanju odnosa, kao i zdravijim vezama, ali i pomaganju ljudima da postanu atraktivnije osobe.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare