Published On: Sun, Jul 19th, 2020

DIANA ZELENIKA: Imam koronu, nisam na respiratoru

Liječnica i političarka Diana Zelenika (HDZ 1990) iz Mostara zaražena je koronavirusom.

Ovu informaciju potvrdila je na Facebooku te otvoreno kazala kako krivi sve nadležne institucije i lošu politiku za suzbijanje širenja koronavirusa koji je i nju pogodio.

– Da, ja sam je nazvala MMF korona, a sada imam samo koronu dok je MMF popapao Đepeto, iako naše pravosuđe nikako da ga pronađe. Zašto MMF korona? Jer kako rasporediše lovu tako kod nas nestade šatora, nestade prevencije, otvoriše se vrata svim ambulantama i podobnim prijateljima koji su počeli šetati po pojedinim odjelima. Iako sam već pisala o tome da nisu smjeli ukinuti mjere prevencije dok ne prođe bar 28 dana bez ijednog oboljelog u području tri kantona koja gravitiraju SKB Mostar, no čemu mjere kad je lova stigla”, poručila je Zelenika.

Dalje ističe da Krizni štab za navedeno nije bilo briga.

– Mnogi od njih, kao što je predstojnica klinike na kojoj radim ne dežura posljednjih desetak godina, a nama drži predavanje o izvanrednoj situaciji. Uz dobru materijalnu naknadu i moć i ne javljaju se na telefon kada im hoćete reći da ste na radnom mjestu dobili visoku temperaturu. Predstojnica se nije javila nikako, a zamjenica direktora, inače rodbinski vezana za član kriznog štaba, nakon pet sati sa netočnom informacijom. I nije ih ni briga jer ja nisam kuma, niti, kako jedan kolega reče član HDZ BIH, a on iako jeste nije dobio novac kao ovi u kriznom štabu. I tako stiže meni korona bez MMF-a s visokom temperaturom i bolovima, ali na sreću bez respiratornih simptoma. Ovo pišem, ne radi toga da promijenim krizni stožer koji nas je životno ugrozio, nego da moji prijatelji znaju da nisam na respiratoru, da mi je saturacija kisikom 98 posto. Prijateljima će biti drago, dušmanina krivo – napisala je Zelenika na Facebooku.

Da, ja sam je nazvala MMF Corona, a sada imam samo Coronu dok je MMF popapao Đepeto, iako naše pravosuđe nikako da ga…

Posted by Diana Zelenika on Saturday, July 18, 2020