Published On: Uto, tra 4th, 2017

DI SU PARE? Susjed napao Lijanovića zbog neisplaćenih plaća njegove supruge

 Slikovni rezultat za jerko ivanković lijanović smiješne slike
Široki Brijeg
U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima Jerko Ivanković Lijanović verbalno je napadnut na benzinskoj crpki TiOil koja se nalazi na Trnskoj cesti u Širokom Brijegu, doznaje Bljesak.info.

”J.I.L. je u ponedjeljak oko 17.00 sati u Policijsku upravu Široki Brijeg prijavio kazneno djelo Ugrožavanje sigurnosti od strane B.Č. Izvješće će biti proslijeđeno Tužiteljstvu ŽZH”, izjavio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Dražan Bošnjak.

Dodaje da se J.I.L. u trenutku verbalnog napada nalazio u svom osobnom automobilu nakon čega se uputio u policijsku postaju.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o njegovom susjedu koji je od njega zatražio da mu isplatinovac u iznosu od 15.000 KM koliko je njegovoj supruzi ostala dužna jedna od tvrtki u vlasništvu obitelji Lijanović u kojoj je radila.

I dok među Bošnjacima glumi Robin Hooda, u rodnom Širokom Brijegu nije dobrodošao upravo zbog činjenice da je radnicima ostao dužan po nekoliko plaća. Ovo je samo jedan od primjera onih kojima je Jerko Lijanović Ivanković uništio obitelji, tretirajući ih kao robove, oduzimajući im zdravlje u nehumanim uvjetima u kojima su radili, a pri tome ih i ne plaćajući za njihov rad.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare