Published On: Čet, ruj 22nd, 2022

DEZORIJENTIRAN Novi video potpuno izgubljenog Bidena zabrinuo javnost: ‘‘Strašno i tužno…‘

Snimka je postala viralna na društvenim mrežama kao još jedan primjer sumnje u Bidenovu fizičku i mentalnu sposobnost

Predsjednik Sjedinjenih Država, Joe Biden, suočio se s još jednom javnom sramotom u srijedu navečer kada se, barem se tako čini, pogubio dok je odlazio s pozornice nakon svog govora na konferenciji Globalnog fonda.

Nakon što je Biden završio sa svojim govorom uslijedio je pljesak okupljenih, a američki predsjednik je počeo silaziti s pozornice. No, onda je naglo stao u mjestu te pogledao sve oko sebe s izrazom zbunjenosti na licu.

Zatim se čini da pita ljude oko sebe kako da siđe s pozornice, a onda ponovno pokušava napraviti nekoliko koraka.

Teksaški senator Ted Cruz nazvao je scenu ‘strašnom‘ na Twitteru, a njegov savjetnik za komunikacije Steve Guest dodao je: ‘Joe Biden je potpuno izgubljen na pozornici. Strašno i tužno.‘

Bidena je iz neugodne situacije pokušao izvaditi jedan čovjek koji je došao do mikrofona na pozornici te rekao: ‘Uh, gospodine predsjedniče, hvala vam‘, dok je ovaj i dalje lutao pozornicom.

To je pak izazvalo dodatnu zbunjenost kod američkog predsjednika koji se polako spuštao s pozornice, zaustavljajući se svakih nekoliko koraka kako bi se osvrnuo na govornika, zahvaljujući mu na njegovom vodstvu i primjedbama.

Nova neugodna snimka postala je viralna na društvenim mrežama kao još jedan primjer sumnje u Bidenovu fizičku i mentalnu sposobnost za predsjedničku dužnost. U nedjelju je tijekom svog intervjua u emisiji 60 Minutes, prenosi Daily Mail, Biden odbacio sugestije da je prestar ili nesposoban da se ponovno kandidira 2024.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
tajniagent009,5
tajniagent009,5
7 dana prije

Džo, i to je Amerika!

Kvico
Kvico
7 dana prije

Kaze se da triba znat zasvirat al i za pas zadinut

Nisam kriv
Nisam kriv
6 dana prije

Špijunčina koja je provela radni vjek u okupiranoj zemlji sad je ubojica u zemlji koju želi okupirati, jako je vispren -hebo vas on !