Published On: Sun, Jan 14th, 2018

Detektiv koji je istraživao nestanak Madeleine McCann pronađen mrtav

PRIVATNI detektiv kojega su roditelji nestale djevojčice Madeleine McCann unajmili kako bi je pronašao, Kevin Halligen, pronađen je mrtav u kući na jugoistoku Engleske. Policija za sada ne otkriva puno o njegovoj smrti, a očekuje se i nalaz obdukcije, piše Sky.
56-godišnji Halligen pronađen je mrtav u kući njegove partnerice Surrey. Policija njegovu smrt za sada vodi kao nerazjašnjenu.
“Dobili smo dojavu o čovjeku kojemu je loše na adresi Cobbett Hill Road u Normandiji. Ubrzo nakon dojave policiji, muškarac u pedesetima je preminuo”, priopćeno je iz policije.
Roditelji Madeleine potpisali s Halligenom ugovor na pola milijuna funti
Kevin Halligen je bio jedan od prvih privatnih detektiva koje su roditelji nestale djevojčice angažirali kako bi im pomogao u potrazi za nestalom četverogodišnjakinjom.
Roditelji Madeleine McCann s Halligenovom tvrtkom Oakley International 2008. godine potpisali su ugovor vrijedan pola milijuna funti. Uz njih, ugovor su potpisali i upravitelji fonda “Pronađimo Madeleine”, godinu dana nakon što je djevojčica nestala u Portugalu.
Raskinuli ugovor zbog neuspjeha
McCannovi su postali nezadovoljni neuspjehom portugalske policije u pronalasku tragova o tome što se dogodilo njihovoj kćeri. Detektiv Halligen im se predstavio kao tip James Bonda. No, pokazalo se kako se radi samo o njegovoj mašti.