Published On: Čet, ožu. 22nd, 2018

DETALJI PUCNJAVE U SPLITU Zbog svađe u prometu upucani veteran i njegov sin

Miho Frančeski i Tonči Čulić sinoć su u Krležinoj ulici u Splitu napali Nevena V., veterana Domovinskog rata, pripadnika 4. gardijske brigade koji je izgubio nogu u minskom polju 1992. godine. Hicima iz vatrenog oružja ranili su ga u nogu, a propucali su sina mu Ivana.

“Stara p…o, kako to voziš?!”

Neven V. upravo se parkirao, s njim su u automobili bili i sin Ivan i kćer.

“Stara p…o, kako to voziš?!”, nešto nije bilo pravo Frančeskiju i Čuliću. U drugom automobili svi su se šokirali, Neven je pokušao mladićima objasniti da ne razgovaraju s njim takvim tonom.

To ih je sve skupa još više ražestilo pa su izašli van automobila i izvukli pištolje.

“Kada više nisu imali metaka, počeli su ih udarati drškama pištolja po glavama”

“Jedan je pucao u zrak i oko mog oca, a onda ih je drugi pogodio mecima u noge. Kada više nisu imali metaka, počeli su ih udarati drškama pištolja po glavama”, ispričala nam je pojedinosti napada kćer Nevena V.

Frančeski i Čulić brzo su uhvaćeni i odvedeni u policijsku postaju. Policija je pronašla njihove pištolje. Pretpostavlja se da će kriminalističko istraživanje potrajati cijeli dan, večeras bi mogli biti predani pritvorskom nadzorniku, a sutra saslušani na Državnom odvjetništvu. Zasad se slučaj vodi kao pokušaj ubojstva.  (Index.hr)

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer