Published On: Sub, ožu. 23rd, 2019

DETALJI BRUTALNOG UBOJSTVA Maloljetnici ubili dvoje umirovljenika kod Velike Kladuše

Isplivali su detalji brutalnog ubojstva starijeg bračnog para, supružnika Đogić u mjestu Šumatac kod Velike Kladuše.

Supružnike Đogić, Salku i njegovu suprugu, koji su bili umirovljenici, tupim predmetima, po svemu sudeći, u tijeku noći su usmrtila dva maloljetnika, saznaje Klix.ba od policijskih izvora.

Obojica su uhićena, a pretpostavlja se da postoji i treći suučesnik koji je u bjegu.

Kako se saznaje, oba maloljetnika imaju po 16 godina, a jedan od njih je, navodno u proteklom periodu protjeran iz SAD-a.

Policijski istražitelji trenutno vrše očevid na ovoj lokaciji, a nad navedenim osoba se vrši i kriminalistički obrada.

Oni su nakon pljačke, koja je, po svemu sudeći, bila motiv ubojstva, pokušali pobjeći motornim vozilom koje su uzeli iz dvorišta ubijenih staraca, ali su ih presreli policajci koji su na dojavu mještana krenuli prema mjestu gdje se desilo ovo ubojstvo.

“Ovo je strašno, cijelo selo je na nogama. I još maloljetnici! To dvoje staraca su živjeli sami. Salko se čak nije ni mogao sam kretati, nego je imao ona pokretna kolica koja je gurao ispred sebe, a Fatima je bila pokretna, ali stara kao i on” ispričao je jedan od susjeda bračnog para Đogić.

Ubojice su, kako saznaje Klix, nakon ovog brutalnog čina u kući supružnika Đogić ukradene stvari potrpali u automobil, koji je u vlasništvu ubijenog Salke Đogića. Kladuška policija ih je zaustavila u ukradenom autu, ali tada im još nije ni bilo poznato, što se prethodno odrigralo u kući nesretnih staraca.

Podsjetimo, u naselju Šumatac kod Velike Kladuše u obiteljskoj kući jutros su pronađene dvije mrtve osobe, a riječ je o starijem bračnom paru.

Komesar policije USŽ Mujo Koričić ranije nam je potvrdio da je policija od jutros na mjestu zločina, te da je o ovom događaju obaviješten dežurni tužitelj. Koričić je izjavio da su mještani pronašli tijela ubijenog bračnog para. /HMS/