Published On: Sub, pro 11th, 2021

Deseci milijuna milijardera Bransona uloženi u BiH

Naime, tvrtka Virgin Pulse d.o.o. sa sjedištem u Tuzli dio je velike svjetske grupacije Virgin čiji je osnivač milijarder Richard Branson. Osnivač tuzlanske tvrtke je Virgin Pulse Inc. iz Massachusettsa, Sjedinjenih Američkih Država, a svoj rad je započela 2018. godine.

Vremenom, Virgin Pulse je postala izuzetno značajna tvrtka na bh. tržištu, a prema podacima FIPA-e koji su objavljeni i tijekom odabira 16 najznačajnijih investitora, tuzlanska tvrtka broji 530 zaposlenih. Također, navedeno je kako ukupna investicija do sada iznosi oko 40 milijuna KM, prenosi Vecernji.ba.

Inače, Virgin Pulse d.o.o. Tuzla predstavlja najveći internacionalni ured i djeluje kao čvorište za tehničku i operativnu podršku cjelokupnom poslovanju kompanije na globalnoj razini.

Među klijentima ove kompanije do sada su se našli i brojni svjetski brendovi kao što su Coca-Cola, Bank of America Corp., Boeing, Siemens, Nestle i brojni drugi.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mc Haso, elitni buregdžija
Mc Haso, elitni buregdžija
8 mjeseci prije

Po mom skromnom proračunu 🙁 – malo je rano za prvi april 🙁 …

Mc Haso, elitni buregdžija
Mc Haso, elitni buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  Mc Haso, elitni buregdžija
8 mjeseci prije

Znate li onaj vic kada je Draškov glasnogovornik okupio Banjalučane i rekao im:

Dobri moji Banjalučani, imam dvije loše vijesti za Vas 🙁 , Prva loša vijest je, od danas će gradonačelnik Draško početi da koristi čuveno PRAVO PRVE BRAČNE NOĆI 🙁 !“

Ali to je nemoguće 🙁 !“, zakukaše Banjalučani, „pa svi znamo da je Gradonačelinik peder 🙁 !“

E, upravo smo stigli do druge loše vijesti 🙁 … „, zabrinuto će glasnogovornik 🙁 …