Published On: Uto, lip 25th, 2019

DERVENTA: Brutalno pretučen svećenik iz afere sa fatalnom Saškom

Bosanska Posavina bruji o novom skandalu u glavnoj ulozi sa svećenikom Ivanom K. koji je ostao upamćen po seks aferi sa fatalnom Saškom Kovačević iz kolovoza prošle godine.

Kako je za Dnevni list potvrdilo nekoliko izvora s područja Dervente, tamošnji je kapelan nedavno brutalno pretučen. I to ni manje ni više nego od svoga kuma.

Kako otkriva ovaj izvor, jedno ugodno druženje dvojice dugogodišnjih prijatelja mučno je prekinuto nakon što je svećenik Ivan. K, ničim izazvan i neobjašnjivo izvrijeđao kumovo dijete, koje je iz mješovitoga braka i nazivao ga pogrdnim nadimkom. Kumov fitilj se potpalio i nesretni se svećenik našao na podu.

“Cipelarenje” je bilo strašno i, kako saznaje Dnevni list, svećenik Ivo je završio u bolnici. Više pojedinosti o ovom događaju nije bilo moguće saznati. S ovim skandalom je navodno upoznata i Vrhbosanska nadbiskupija, pa ostaje da se vidi šta će ovog puta poduzeti kardinal Vinko Puljić.

Župna crkva u Derventi

Nakon seks afere s fatalanom Saškom i kršenja celibata Ivan K. nije odstranjen iz Katoličke crkve, dapače, premiješten je u derventsku župu sv. Jure.

Afera i suđenje

Podsjećamo, bizarni skandal u Modriči gdje je tada stolovao svećenik Ivo otkriven je lani u okviru akcije “Steroid”.

Fatalna ga je crnka Saška Kovačević zavodila i navela na seks, kasnije se ispostavilo sa drugom ženskom osobom, a ona je samo tu seansu snimala i kasnije pohotnog svećenika ucjenjivala snimkama seksa za oko 250 tisuća maraka.

Svećenik koji je danas župnik u Derventi u to je doba bio na službi u Gradačcu. Sašku je navodno upoznao dok je još bila maloljetna. Ona je od njega ubrzo počela posuđivati novac i predlagala mu ljubavnu vezu. Kada je navršila 20 godina, izjavila mu je ljubav i rekla da s njim želi stupiti u intimne odnose. On se ispočetka opirao, ali na kraju su ipak završili u spavaćoj sobi župne kuće, a Saška mu je stavila fantomku na glavu.

Saška Kovačević

Župnik koji je zbog nje prekršio celibat tek je poslije saznao da žena s kojom je spavao nije bila Saška, nego druga djevojka, dok je Saška sve snimala kako bi ga mogla ucjenjivati. Saška se potom nagodila s tužiteljstvom. Osuđena je na godinu dana zatvora, a sad je svjedok u postupku protiv suokrivljenih, njenog dečka Aleksandra Vasiljevića i Mile Joksimovića.

Prošlog tjedna se na sudu prvi put pojavio i svećenik, koji je ucjenjivačima platio više od 250.000 KM da snimke seksa ne procure u javnost, a kada više nije mogao plaćati, slučaj je prijavio policiji./HMS/

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare