Nedjelja, 14 travnja, 2024

DEMANTIRAJU TVRDNJE SDS: Ceca helikopterom RS letjela samo iznad Banja Luke

Must Read

Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registriran prekogranični let 31. prosinca 2017. godine, te s toga nisu točne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović, prenosi Srna.

“Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatović emitirala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realiziran u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke i jedini je koji je posada imala taj i naredni dan, 1. siječnja 2018. godine”, priopćeno je iz Helikopterskog servisa Srpske.

U priopćenju se navodi da je let realiziran u znak zahvalnosti Ražnatović za humani gest koji je najavila, a riječ je o njenoj odluci da dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci uplati u humanitrane svrhe.

“Svi letovi helikoptera Helikopterskog servisa Republike Srpske registrirani su u Kontroli letova i te informacije dostupne su svima. Upravo zbog lake provjerljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa, tvrdnje da su 31. dprosinca 2017. naši helikopteri korišteni po nalogu predsjednika Republike Srpske smatramo zlonamjernim”, naglašava se u priopćenju iz Helikopterskog servisa Republike Srpske./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

OZBILJAN APEL BIRAČIMA: Ne dajte da nas porobe. Bog vidi, Granić-Plenković ne. Naši očevi bit će ponosni, djeca zahvalna

Mnogi strahuju kad su izbori. Umjesto da biraju slobodno, slobodnom voljom i mišlju - ne vodeći se pritom strahom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -