Published On: Sri, lis 24th, 2018

Dejana Živković dugo krila da je u vezi sa vođom škaljaraca, a sada stoji iza njega na sudu i kaže da mu je žena

Manekenka Dejana Živković mesecima je poricala da se pomirila sa ozloglašenim vođom “škaljarskog klana” Jovicom Vukotićem, koji je uhićen prije mjesec dana u Turskoj. Za “Blic” je tada ponovo demantirala da ima ikakve veze s njim, a jučer  je na  suđenju mu u Beogradu kazala da je njegova nevjenčana supruga, poljubila ga i suđenje pratila s njegovim ocem.

Zgodna manekenka vezu sa Jovicom Vukotićem započela je još 2014. godine i njihov odnos je od samog početka bio vrlo turbulentan.

Jovica Vukotić uhićen je 10. rujna u turskom ljetovalištu Antalija sa falsificiranim makedonskom putovnicom na ime Georgije Andonov i već sutradan je deportiran u Srbiju, a sada se nalazi u pritvoru u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

On je inače poznat kao vođa ozloglašenog “škaljarskog klana” iz Crne Gore, koji godinama ratuje sa “kavačkim klanom” i u njihovom sukobu, u posljednjih nekoliko godina, život je izgubilo nekoliko desetaka osoba.

Vukotiću se sudi u Srbiji zbog falsificiranja pasoša, ali se sumnja da je spisak njegovih zločina mnogo veći i brutalniji.

Dejana Živković u Jovicu se zaljubila prije četiri godine, ali je u početku krila da su u vezi, te su se u medijima pojavljivale informacije da je njen izabranik “biznismen iz Kotora”. Međutim, ubrzo je objavljeno o kome se radi, a nekoliko mjeseci nakon što su otpočeli romansu Jovica je prvi put “pao”, te je upućen na izdržavanje jednogodišnje kazne zbog pomaganju u pokušaju ubojstva.

Manekenka je od samog početka bila ludo zaljubljena u Jovicu, a kako se šuškalo s njim je planirala i brak. Tada ga je posjećivala u zatvoru, a zatim se dogodio raskid. Špekuliralo se da je razlog bila druga žena.

Nakon jednog od raskida s Jovicom, Dejana je bila u ljubavi s BH tenisačom Džuhmurom, a poslije kraja ljubavi s njim vratila se u zagrljaj ozloglašenom “škaljarcu”.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare