Published On: Sub, lip 19th, 2021

Dejan Lovren se nakon Češke oglasio na Twitteru, navijači ga podržavaju

Hrvatska i Češka jučer su odigrale 1:1 u drugom kolu Europskog prvenstva 2020. Česi su prvi zabili i to iz penala, a veliki bod Hrvatskoj je donio sjajni Ivan Perišić, piše Index.hr.

Česi su dobili penal nakon što je Dejan Lovren slučajno udario Patrika Schicka u nos iz kojeg je potegla krv. Liječnici su ušli u teren kako bi mu zaustavili krvarenje, ali napadač Češke je ostao u igri i izveo penal, a prema pravilima mora napustiti igru jer mu se pružala pomoć, a u to mu je krv i dalje tekla.

Lovren je se bunio kod suca Carlosa del Cerra Grandea iz Španjolske, pokušao mu je objasniti da to nije penal, ali nije uspio.

”Razočaran sam, ja njega nisam uopće mogao vidjeti i to je bila prirodna pozicija mojih ruku, išao sam na loptu, tako skačem cijelu svoj život i tako sam naučen. Da skačem kao svijeća., bez ruku? To je nemoguće. Neki ljudi govore da nije, ja isto mislim da nije bio penal. Nije ni sudac vidio penal, da nije bilo VAR-a ne bi bilo penala”, rekao je Lovren za HRT nakon utakmice.

Oglasio se i na Twitteru

Lovren se nakon utakmice oglasio i na Twitteru, a navijači su ga podržali brojnim reakcijama.

”Komedija od penala”, napisao je hrvatski stoper./HMS/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>