Published On: Ned, svi 15th, 2022

DEFINITIVNO POSAO ZA USKOK: Kako uopće dokazati ako Stanković prodaje državni hrvatski medijski prostor tiranima Hrvata u BIH?

Prije par dana napravili smo anketu.

Većina ispitanih smatra da je Aleksandar Stanković korumpiran lik i da na “crnom tržištu” prodaje kontrole utjecaja, prodaje nastupe na HRT-u za silne pare.

Tome svjedoče pozivi nekakvim BH NGO plaćenicama , nebitnima u RH, Komšićevim diplomatkinjama uhvaćenima u kaznenom djelu korupcije i lažiranja CV-a, dakle posve  nepoznatima u Hrvatskoj, potom članicama raznih stranih fondacija u BIH, Srbiji, pa onda poziv Senadu Hadžifejzoviću, prilično nepoznatom i nebitnom u Hrvatskoj,  i to netom nakon što je napravio ozbiljan fail “javnim silovanjem” Kolinde Grabar Kitarović u svojoj emisiji pa mu je trebalo naglo pranje lika i djela, slično je bilo i nakon gafa Emira Hadžihafizbegovića, koji je gostovao jako brzo nakon što je udario po Hrvatskoj. Sve su to jasne indicije  ali naročite  indicije u ovu sumnju jača i četvrto gostovanje Željka Komšića na nacionalnoj TV kući hrvatskog naroda i to u trenutku kad je konačno s tim likom počeo brisati pod i sam bošnjački nacionalizam, prepadnut od ljutnje SAD diplomacije zbog opetovanog iživljavanja SDA , putem Komšića, nad Hrvatima.

Sve djeluje kao da je naručeno i plaćeno da zbuni BH Hrvate iz RH i u njih unese osjećaj apatije ili pak relativiziranja , možda recimo one koji su konačno odlučili izići na izbore u BIH.  I mogli bi ako iziđu ostaviti Komšića na drugom mjestu.

Teško nam je vjerovati da je Plenković naručio Komšića da šeretskim prevsziđenm forama iz sarajevskih burekdžinica pokuša denuncirati Milanovića. Mudrosti i dosjetljivosti da to isto učini, Komšić naravno nema.

Komšić je politički terorist, SDA-ov trol i vojnik tzv. Prostora Džihada. To je ime kojim je Alijina, Komšićeva i Blaž Kraljevićeva Armija BIH nazivala prostor pod svojom kontrolom. Danas ga se Bošnjaci stide javno reći.

Komšić je postavljen perfidno, kao  SDA projekt permanentnog poniženja hrvatskog naroda u BIH i ima jasan cilj – potaknuti Hrvate na iseljavanje iz BIH usljed konstantnog osjećaja nezadovoljstva.

Komšić ima dovoljno moći i novaca da pokupuje medijski prostor u Hrvatskoj.

Index i Han(d)ža(r) media su njegove platforme na kojima otetim hrvatskim parama i putem  kupuje sebi P.R.

No je li moguće da u tome sudjeluje i državno zaštićeni službenik Stanković?

I kako uopće dokazati ako Stanković doista prodaje državni hrvatski medijski prostor tiranima Hrvata u BIH?

Komšić je za svakog mandata gostovao barem jednom na HRT. Ovu emisiju možemo stoga shvatiti kao početak njegove predizborne kampanje. Koju iz čiste obijesti počinje u plaćenoj emisiji na HRT.

Komšić nikada nije smijenjen od strane OHR-a iako SDA nasilje nad hrvatskim pravima provodi suprotno Ustavu. Naime on je morao biti proglašen nesposobnim vršiti predsjedničku dužnost pošto u Hrvatskom klubu Doma naroda nema pravo predsjedničkog veta, koji Ustav BIH jasno propisuje.  OHR taj dio Ustava namjerno ignorira iako je iz njega jasno da hrvatskog člana Predsjedništva moraju birati Hrvati, budući da su mu upravo Hrvati, prema Ustavu, nadređeni za najvažniju ovlast. A Hrvati su “Hrvatski klub Doma naroda FBIH” za koji je Ustavni sud BIH presudio u presudi Ljubić da taj dom mora popunjavati hrvatski a ne neki drugi narod. Recimo Komšićev narod.

Ovoliki pozivi Komšiću na HRT ne mogu se pojasniti tek pukom provokacijom i gledanošću, čime će se vjeronatno braniti Stanković, jer bi ga onda zvale i privatne TV kuće.

I doista ako pogledaš programe Nove TV, RTL Hrvatska. N1 Hrvatska, nema Komšića na njima. Ako itko onda privatne TV kuće nastupaju po principu gledanosti. No nikad Komšića  nisu zvale.

Dakle strane TV kuće u RH poštuju činjenicu da je čovjek politički terorist i da mu se ne treba davati pravo građanstva. Čak i oporbeni i najljevlji  političari u RH ne rukuju se s njim.

No Stanković ga ugošćava 4-i put.

Kako to pojasniti? Koja je logika po kojoj Stanković u nekih sat vremena ide poniziti tolike građane RH i pokvariti im dan?

Ne znamo.

No smatramo da je ovo, definitivno, posao za USKOK.

Stanković će se naravno braniti tezom da je imao nezgodna pitanja. No i nezgodna pitanja su P.R. Napadnutom daju poziciju žrtve i simpatičnosti. I svakako pravo građanstva. A Komšić ne bi smio imati pravo građanstva. Barem ne na HRT i u Hrvatskoj. Pogotovo nakon presuda Ustavnog suda i nakon plakata na Komšićevom predizbornom skupu na kojem se pozivalo na silovanje hrvatske predsjednice.

guest
57 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mulla Bakir
Mulla Bakir
3 mjeseci prije

Ma dajte bola koga briga zar to uopće neko gleda.

MARA
MARA
Šta ti kažeš na ovo?  Mulla Bakir
3 mjeseci prije

Srbin koji mrzi Srbe koji su ga rodili, prezire Hrvatsku koja mu je dala sve može samo preći na islam i voljeti muslimane koji ga lažno poštuju sve dok je takav i dok ne izleti nešto kao Kljujić,Logično i dokazano.

Mulla Bakir
Mulla Bakir
Šta ti kažeš na ovo?  MARA
3 mjeseci prije

Nema tu care nikakvih emocija to su samo interesi. slažem se sa svim što si rekao nego samo hoću reći da danas me i stream Medi nemaju baš neki veliki utjecaj. On možda samo pokušava šokirati dovođenjem svojih gostiju da bi privukao gledatelje.

HASAN KOŠNIK
HASAN KOŠNIK
Šta ti kažeš na ovo?  MARA
3 mjeseci prije

Nije jedini IZROD. Ima takvih u Nemačkoj svake godine cca 25 do 30 tisuća….
Bili im osnovali INSTITUT sa 10 doktora nauka da ispitaju i suzbiju taj FENOMEN.. Helem, radio institut 6 mjeseci i UGASILE GA ŠVABE…
Onih 10 doktora nauka se svi IZRODILI I PREŠLI NA ISLAM… banda izrodska..

HASAN KOŠNIK
HASAN KOŠNIK
Šta ti kažeš na ovo?  MARA
3 mjeseci prije

I ti se razumiješ ko MARA U KRIV QRAC

Azovsko More
Azovsko More
Šta ti kažeš na ovo?  MARA
3 mjeseci prije

Mare, ne bih rekao da mrzi Srbe vec je to zato sto mu je majka poginula tokom granatiranja. Ne znam, nisam pametan ali u tom prvom dijelu prve recenice se ne slazem s tobom.

Faraon Murat
Faraon Murat
Šta ti kažeš na ovo?  Mulla Bakir
3 mjeseci prije

Kako god,ja od danas ne gledamHRT.Pozvati ovog lopova
dok traju pregovori o izbornom zakonu je dno dna.
Vrijeme je da se Hrvati iz BiH distanciraju od Hrvatske

Kiklop
Kiklop
Šta ti kažeš na ovo?  Faraon Murat
3 mjeseci prije

Vrijeme je da se distanciramo .Prodaju nas za ajvar koji se u Konzumu prodaje u bih.Zalosno da nas Zagreb prodaje na zahtjev Brisela..

HASAN KOŠNIK
HASAN KOŠNIK
Šta ti kažeš na ovo?  Mulla Bakir
3 mjeseci prije

Stan:ković doveo ak:ademika Iv:ana Su:peka “Tačno u podne” na HRT3, najpametnijeg od rvata. Kaže Ak:ademik: “mi Hr:vati nemamo ništa svoje.. Sve smo uzeli od Bo:sanaca i jezik i po:vjest i kulturu..”

Mulla Bakir
Mulla Bakir
Šta ti kažeš na ovo?  HASAN KOŠNIK
3 mjeseci prije

Ha ha ha od kojih Bosanaca? Hrvata iz Bosne ili?
nego jeko ti taj akademik što je najpametniji kod Hrvata?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mulla Bakir
3 mjeseci prije

Stankoviću idiote ,šta ti je to trebalo .
Usro si sav svoj rad i trud do sada gnjido.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Ova gnjida je po rođenju izdajnik

putnik83
putnik83
3 mjeseci prije

Naslov je naivan i pogrešno adresiran.Gostovanje Željka Komšića morao je odobrit urednik informativnog programa HRT-a,a njemu je blagoslov dao glavni ravnatelj,uz suglasnost politike,tj.Banskih dvora.
Tako da jadni Aca nit luk jeo – nit lukom smrdio.

Mulla Bakir
Mulla Bakir
Šta ti kažeš na ovo?  putnik83
3 mjeseci prije

Jest a banski dvori su dobili suglasnost od brisala dok je Brisel tražio suglasnost od Washingtona …
A sve to je morao odobriti direktor svemira.

putnik83
putnik83
Šta ti kažeš na ovo?  Mulla Bakir
3 mjeseci prije

HRT je državna/javna institucija.Jasno je kako se imenuje glavni ravnatelj,tko imenuje urednike.Unutar institucije postoji stroga hijerarhijska struktura i podjela poslova.
Isto je i s politikom.Ma koliko ti karikirao i više je nego jasno tko vlada svijetom i tko postavlja vlade i ministre u banana državama,pa čak i američke predsjednike.Današnji premijeri su manageri,činovnici,koji ni o čemu ne odlučuju,njihovo je isključivo da provode globalističke agende i ideologije.Tvoj komentar je više istinit – nego sarkastičan.
I da,ne postoji “direktor svemira”,al postoji 13 krvnih loza,crnog plemstva,koje već 5000 godina usmjerava razvoj čovječanstva i vladaju njime.
Sad sigurno misliš da ću spomenut Rottschillda ili Sorosa?
Ne,reći ću ti jedno pravo ime: Pepe Orsini.

Mulla Bakir
Mulla Bakir
Šta ti kažeš na ovo?  putnik83
3 mjeseci prije

Ja ne znam što bi se mi onda uopće brinuli oko izbornog zakona… ionako se mi ništa ne pitamo a ne pitaju se ni Bošnjaci pa čak se ne pita ni Američki predsjednik.

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
3 mjeseci prije

Ne radi Aco na TV 1KM da bi prolazili ti modeli “di sam ja tute…”

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  putnik83
3 mjeseci prije

Upravo tako. Partijska dalekovidnica funkcionira upravo po opisanom modelu.

putnik83
putnik83
3 mjeseci prije

Zašto Komšić da ne gostuje,trebamo se naučit političkom pluralizmu.
Nas je u prošloj emisiji dostojanstveno predstavio Ljubo Ćesić Rojs.(sami smo si krivi za to)
Neka hrvatska javnost čuje i Željine argumente,političke i životne ideje.Možda konačno i spozna koliko su one opasne po ukupne hrvatske državne interese.Po opstanak hrvatske države.
Možda će ga Aco pitat: gosp.Komšić,zašto ste blokirali izgradnju Pelješkog mosta? Zašto nikad u 12 godina niste bili u Grudama i zapadnom Mostaru?
Zašto ste u ratu bili na strani tzv.Armije BIH?
Zašto smatrate da 3% “ostalih” u BIH koji su se tako izjasnili na popisu imaju ista prava kao konstitutivan naroda? I de facto postaju 4 narod?
Zašto smatrate da su “građani” a ne narodi nositelji suvereniteta kad je to u koaliziji s AVNOJ-skim načelima i svim ustavima BIH od 1945.?
Nemam želudac da to gledam,nisam ni Rojs mogao,al bit će sigurno zanimljivo.

Mulla Bakir
Mulla Bakir
Šta ti kažeš na ovo?  putnik83
3 mjeseci prije

Care ti to sve preozbiljno posmatraš. kao da jedino mjesto na svijetu gdje Komšić može izraziti svoje stavove je HRT. onaj tko želi da ga gleda može ga gledati na bošnjačkim televizijama. Uostalom rijetko tko i gleda Acu. Ne kontam šta si htio reći da mi snosimo odgovornost za gostovanje Rojsa ako Sam dobro razumio da je i on gostovao kod Ace.
pa danas barem imaš mogućnost čuti mišljenje bilo kojeg političara na YouTube platformi.

Mulla Bakir
Mulla Bakir
Šta ti kažeš na ovo?  putnik83
3 mjeseci prije

I da zaboravio sam još jedno pitanje zašto je toliko zanimljivo i zašto ne možeš da gledaš? ja recimo ne gledam nikad Komšića i nemam potrebu jer znam točno šta on misli i šta može reći pa ne vidim razlog. kad ne bih znao njegovo mišljenje sigurno bi gledao.

Kvico
Kvico
Šta ti kažeš na ovo?  Mulla Bakir
3 mjeseci prije

Drago mi je da cujem neki razuman komentar.Ali ne triba smetnut s uma da su i komentatori dio propagandnog rata tako da il ih triba ignorisat il argumentovano,ko ti,otkantat.Meni je samo cudna cila uloga Poskoka u ovom svemu?Postali su inacica kluba 99.Prde vodon.

Smokin Joey5
Smokin Joey5
3 mjeseci prije

Kmeči kmeči neće da ti škodi

File
File
3 mjeseci prije

Jao, jao…kakvo pranje lupeža Komšića

Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

Nacionalna tv sramota jutel.čedo i sejdo.Čedo pokvareni izdajnik,sejdo usmrđeni izrod.

SejdoKralj
SejdoKralj
3 mjeseci prije

Pozvati Sejdu Superhika na HRT dok je u toku rat oko izmjene izbornog zakona po kojem taj sejdo ulazi u Predsjednistvo, je čista provokacija.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

Uzepeovci ogorceni.🤣🤣
Kazu,trebalo je u emisiju pozvati blazenog Daria!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

Ne trebao je zvati mahmuljaču on je frišak 😂😂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

hhhhhhhhhhhhh

Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

Ne glasujem za Komšića, ali nije ništa gori od Čovića i drugih hrvatskih predstavnika. Samo što vuče u drugom smjeru, koji u okolnostima kada HDZ misli da pravi privatni begovat u Hercegovini i da tako umanji prava Hrvatima Bosne, osobno meni više odgovara.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Šta se reš.,ko umanjuje prava hrvata u bosni .Šta je i ti se nasjeo na muslimansku propagandu jado .Umjesto da se držimo skupa ti pišeš o nekim lažnim umanjenim pravima
Vjeruj ti muslimanima ,više nego hrvatima pa ćeš za koju godinu početi i klanjati ,sram te bilo.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Retardu dosadan si I bogu i narodu pametnjakovicu,sto ono rece zovi samo zovi a ti u Irsku, bjez te noge posra vas guzica.

Last edited 3 mjeseci prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Šta pjeniš,pogodila te istina a talibančiću .
Nije bitno gdje sam ,bitno je da ti je istina sasuta u facu 😂😂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

A ti u Irsku bjez, nepogadza mene istina al brate dosadan si ko proljev a proljev je nesto velko za tebe retardu skutorski.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

A ti u Irsku bjez, nepogadza mene istina al brate dosadan si ko proljev a proljev je nesto velko za tebe retardu skutorski.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Proljev je dobar bar prođe ,krpelj je problem poput tebe .Ti kad se nakačiš na nešto ko krpelj ne puštaš.
Bilmezu bosanski .

Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

sto stankovic ima su time….sve je to maslo anemicne amebe

Blanka
Blanka
3 mjeseci prije

Poskoklije postale uskoklije 🙂
Tesko se otrgnut roditeljskih i djedovskih udbaskih koncepata vlasti 🙂 ‘vataj unutrasnjeg neprijatelja 🙂

Loš đak
Loš đak
3 mjeseci prije

Ako je mogao kod Ace gostovati Dodik,zašto ne I Komšić koji je Mahatma Gandi za njega.Iako su dobro poznati Dodikovi stavovi I namjere gostovao je na FTV,BHT,FACE TV.Ne dovode se goste samo oni koji se podržavaju.Gostovali su na federalnim tv Fikret Abdić,Jadranko Prlić,Momčilo Krajišnik pa k je bilo ne galame oko toga.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Loš đak
3 mjeseci prije

Problem je u tome što je ovaj komšić izabran tj podvaljen bošnjačkim glasovima ,hrvatima ,pa to dodatno izazova revolt kod hrvata .
Ovi drugi što si ih ti nabrojio i što su gostovali izabrani su voljom svoga naroda .Gostovao je i Bakir na HTV i nije bilo nikakvih problema .
Vi bošnjaci samo podržavajući komšića ,dolijevate ulje na vatru i izazivate međusobnu mržnju.

Loš đak
Loš đak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Čović je zaslužan za izbor Komšića.Dolijevate li I vi ulje na vatru podržavajući Dodika osvjedočenog rušitelja ove države? Narod na to gleda kao da su vam isti ciljevi,i eto korijena problema.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Loš đak
3 mjeseci prije

Pa kad ste vi podvalili komšića ,ovima ništa drugo nije preostalo nego da podrže dodika .Vi ste biranjem komšića gurnuli ,hrvate dodiku.
U ovom slučaju vi ste jedini od ova tri naroda što su drugima podvalili komšića Srbi su birali sebi ,a vi ste i sebi izabrali i hrvatima podvalili komšića i sad su tome krivo hrvati koji su ostali bez svog predstavnika.
Pođi od sebe ,najlakše je okriviti drugoga .Vama hrvati nisu nikoga birali .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

A zeljko nije hrvat? I nisu hrvati glasali za komsica? Kako ti znas?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Pa on je danas sam rekao citiram nemam hrvatsku putovnicu jer nisam mogao dokazati da sam hrvat
On je izabran voljom bošnjaka ,ne zato što ga vole već da napakoste hrvatima i uporno govore da će ga opet izabrati umjesto hrvata.
Pa pogledaj bošnjačke komentare ,svaki dan na poskoku i na svakom članku to ponavljaju .
Ako je vama on dobar ,vi ga birajte sebi nije u redu da ga podvaljujete hrvatima.

Loš đak
Loš đak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Nije on izabran iz inata.Vi bi radi Komšića rušili BiH?? Șta vam je toliko naštetio do sada? Spominjete samo pelješki most,da je htio blokirati gradnju.Znači vaš predstavnik treba da štiti interese Hrvatske,kao što Dodik radi za Srbiju.Nije nama želja da stvaramo neprijatelje ove države,ali očigledno je da nam nisu isti ciljevi bili kako u ratu,tako I sada.Komšić je samo izgovor.I prije Komšića je za vas bila provokacija državna zastava,radovali se neuspjesima reprezentacja BiH,napadali povratnike,neke I ubili.Okrenuli ste se I Rusima nadajyći se pomoći u razgradnji BiH.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Loš đak
3 mjeseci prije

Šta je komšić pomogao bošnjacima u BIH otkad je izabran Navedi bar jednu stvar ,osim pljuvanja po hrvatima .Koga su to povratnika hrvati ubili ,navedi .
Državna zastava nije ,ali ljiljani su bili provokacija jer se ratovalo pod tom zastavom,ali nitko vama ne osporava da vi tu zastavu volite .
Nitko se nije okrenuo rusima ,tu glupost vam je netko usadio u glavu i vi to neprestalno ponavljate .

Loš đak
Loš đak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Važno je da nije radio antidržavnički.Ljiljani su bili vaš prijedlog I nisam je vidio kod vas dok joș nije bilo sukoba.Probaj pokazati državnu zastavu u z.mostaru,Čapljini,Kiseljaku pa ćeš spoznati djelovanje okoline.Od potpisivanja Vașingonskog sporazuma ubijeno je više od 20 Bošnjaka.1997. policajac je ubio osobu u Liska parku,vi$e osoba ranjeno.1998. prilikom slavlja pobjede Hrvatske na Sv.pr. pucalu po istočnoj strani ubivši dvoje ili troje ljudi.Ako je Dodik ruski,a vaš je partner,zajednički vam je prijatelj.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Loš đak
3 mjeseci prije

E sad si stvarno pretjerao .Pa državna zastava ti visi ispred kosače u Mostaru ,isto i u čapljini i u kiseljaku .Otiđi pa vidi ,šta širiš lažne informacije .Zbog tebe i takvih ko ti ,i jeste ovako stanje
O kakvim osobama pišeš da su ubijene za vrijeme slavlja pobjede ,jesi li ti uopće normalna osoba ,širiš izmišljotine .
Otišao si živjeti u drugi državu i sad širiš laži ,o svemu i svačemu .Neko ti je dobro isprao mozak,jer vi ne znate za istinu samo se fokusirate na laž.
Čuj ako je dodik ruski i vi ste ,znači ako su u bosni ratovali mudžahedini i vi ste mudžahedini ,pa to su vam bili partneri u ratu.

Loš đak
Loš đak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

4.7.1998.g. nakon pobjede protiv Njemačke I plasiranja u polufinale SP. slaveći pucnjevima su ubijeni Emina Ćatić 25 g. I Husein Đelilović 67 g.Ukucaj: Tužna mostarska priča.To je objavilo nekoliko portala.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

A zeljko nije hrvat? I nisu hrvati glasali za komsica? Kako ti znas?

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

Kakvo kmecanje uzepeovaca!🤣
Valja vam je sad jasno sta u Hrvatskoj misle o vama i koliko drte do vasih suludih planova.🤣🤣

Kiklop
Kiklop
3 mjeseci prije

Hrvatima u bih veci je prijatelj Beograd i Vucic nego Zagreb i Plenkovic.Izlazak na referendum za nezavisnu bosnu skupo ce nas kostati.Tu glupost ispastacemo cijeli zivot..

Loš đak
Loš đak
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
3 mjeseci prije

Ako se kajete tražite da se pripojimo Srbiji.Da nije bilo referenduma ostali bi u srboslaviji.

Stranput
Stranput
Šta ti kažeš na ovo?  Loš đak
3 mjeseci prije

Dosta je Srbiji Sandzaklija Jos vas bosanske bahlije trebaju

Gost
Gost
3 mjeseci prije

Bože sačuvaj!

Stranput
Stranput
3 mjeseci prije

Cetnik Stankovic sa svojim blagim pitanjima namjerno ide da Sejdu predstavi sto se u narodu kaze Ma dobar mogo bi ga na ranu privit!!!!