Published On: Čet, stu 5th, 2020

Davor Šuker ljubi 25 godina mlađu bivši misicu

Predsjednik HNS-a Davor Šuker (52) u posljednje vrijeme jako je blizak s bivšom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo (27).

Šuška se kako ga je plavokosa ljepotica visoka 178 cm sa savršenim mjerama 90-60-90 osvojila na prvu, no o svojem odnosu šute već mjesecima, piše 24sata.hr.

Bivš misica novinarima je potvrdila da poznaje Šukera, no tad je demantirala da su u ljubavnoj vezi. Ni u jučerašnjem kratkom razgovoru nije htjela pričati o toj temi.

Foto: Instagram

Kristina Bralo bila je Kraljica Hrvatske 2013. godine. U posljednje vrijeme okrenula se pjevačkoj karijeri pa je snimila pjesme “Pronto”, “Atlantida” i “Hrvatice”.

Foto: Instagram

Šuker ni inače ne voli pričati o svojim ljubavnim vezama. Posljednja poznata bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često putovao u Ameriku. Zajedno su bili dvije godine.

Šuker je prije Maje ljubio splitsku manekenku Draganu Radošević (35), ali i bivšu manekenku Kristinu Bradač te bivšu tenisačicu Ivu Majoli. Špekuliralo se da će se skrasiti sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, no to se nije desilo.

Šuker je znao reći da jednostavno nije našao onu pravu. A je li Kristina prava, pokazat će vrijeme… “Brenda” zasad nijedna nije uspjela ukrotiti…