Published On: Pet, ruj 14th, 2018

DAVOR DRAGIČEVIĆ: Moje dijete je mučeno i silovano šest dana, pa bačeno u kanalizaciju

Davor Dragičević je na konferenciji, održanoj danas u Banjaluci, rekao da nije rušitelj Republike Srpske već da ju je stvarao, ali da ne želi živjeti u državi koja je ubila njegovog sina Davida i to zataškava.

Na konferenciji su prikazani i video materijali za koji su naveli da pokazuje zašto su već šest mjeseci na Trgu, te da videomaterijal dokazuje sve što je govorio u proteklih šest mjeseci. U videu su prikazane izjave ministra Dragana Lukača, predsjednika RS Milorada Dodika i patologa Željka Karana koji su davali izjave oko sporne konferencije i rekli da je to bilo greška.

– Ovdje ćete vidjeti slike i videomaterijal koji ja gledam šest mjeseci i gledam svoje rasporeno dijete. Sve što su iznijeli je laž, nijednu činjenicu nisu iznijeli, kazao je Dragičević.

Na snimku je izjava i glavnog banjalučkog tužitelja Želimira Lepira koji je također rekao da je bila greška.

– Moj sin je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju s jasnom porukom nalogodavaca što se sve može dogoditi svima koji budu protiv njih. Ja sam borac VRS, ratni vojni invalid i poruka svima na vlasti: Ja nisam rušitelj RS, ja sam je stvarao, ali ne želim živjeti u ovakvoj državi, sustavu i koji zataškavaju ubojstvo djeteta od 21 godinu, kazao je Dragičević, prenosi N1.

– Svjestan sam da će na mene biti sve veći pritisak kako se bliže izbori. Oni mene i grupu “Pravda za Davida” žele predstaviti kao da smo ubojice, narkodileri. Mi smo obični ljudi koji želimo živjeti ovdje i ostati radi naše djece, pa i radi nas samih, ističe otac ubijenog Davida./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare