Published On: Sri, srp 14th, 2021

ĐAVO JE U DETALJU: Bisera Turković je u Parlamentu BIH pravdala kazneno djelo za koje je Osmanagić uhićen upravo danas

I dok se javnost u BIH zgražava nad trakavicom očite korupcije u slučaju Osmanagić, koja najavljuje kraj moći duboke SDA države, valja podsjetiti da je ministrica vanjskih poslova BIH isto kazneno djelo prilično bahato , na upit zastupnika Predraga Kožula, pravdala u Domu naroda Parlamenta BIH, kao nešto što je posve čisto.

Isto tako prije par dana Turković je dala instrukcije svim veleposlanstvima da zbog genocida u Srebrenici na 11. 7. izvole spustiti zastave na pola koplja. Iako se radi o nečemu što bi samo po sebi trebalo biti posve razumljivo činjenica je da u BIH ne postoji pravna osnova za takvo nešto budući da se srpska strana tome protivi i ne priznaju da se zločin u Srebrenici naziva genocidom. A Bisera Turković predstavlja i srpsku stranu u MVP jer je službeno podređena i članu Predsjedništva iz Republike Srpske.

Podsjetimo se njene divinizacije tek osuđenog Sakiba Mahmuljina kojem se na teret stavlja sudjelovanje u zločinima El Mudžahida, fašističkog odreda koji je obredno ubijao BH građane. Ona nakon tog čina nije uopće pozvana da da ostavku niti joj je taj čin iti malo naštetio.

Podsjetimo se i njenog silovanja države u slučaju saudijskih putovnica kada je digla hajku na sve koji su se usprotivili unilaterarnom pristupu toj problematici.

SDA  kadrovima kršenje zakona ove zemlje je izgleda posve dopušteno. I ne samo to nego  javna obrana korupcije podobnih kadrova. I to usred zakonodavnih tijela ove zemlje.

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x