Published On: Pet, svi 10th, 2019

David Komšić je trudnu Kristinu Krupljan izbo 88 puta, kazna mu je smanjena za pet godina

Komšić je 88 puta ubo i porezao svoju bivšu djevojku Kristinu Krupljan koja je preminula od težine ozljeda. U trenutku napada bila je trudna s drugim muškarcem

Vrhovni sud Republike Hrvatske je djelomično prihvatio žalbu optuženog Davida Komšića i njegovih roditelja protiv presude Županijskog suda u Zagrebu te je preinačio prvostupanjsku presudu i optuženika osudio na kaznu dugotrajnog zatvora 25 godina za kazneno djela teškog ubojstva na okrutan način.

Podsjetimo, David Komšić (20) je 88 puta nožem ubo i porezao svoju bivšu djevojku Kristinu Krupljan (19) koja je preminula od težine ozljeda. U trenutku napada Kristina je bila trudna s drugim muškarcem. Komšić ju je ubio dok su nakon večere sjedili u njenom automobilu ispred ulaza zgrade u Prilazu sv. Josipa Radnika na zagrebačkoj Volovčici, gdje je Kristina živjela s mamom, prenose 24sata.hr.

Sa suvozačkog mjesta gdje je sjedio, Komšić je Kristinu lijevom rukom pritisnuo na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla osloboditi i micati. Potom ju je 73 puta ubo nožem te joj zadao još 15 ubodno-reznih rana po tijelu i glavi, većinom u vrat i glavu.

Komšić je početkom travnja prošle godine na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora.