Published On: Pon, ožu 18th, 2019

Danijela Martinović želi otići u samostan

Iako je iza nje pjevačka karijera koju je započela osamdesetih i na kojoj bi joj mnogi mogli pozavidjeti, pjevačica je otkrila da nije uvijek bila potpuno sretna.

Danijela Martinović, koju trenutačno gledatelji mogu pratiti u showu Zvijezde pjevaju, u kojem je jedna od članica žirija, već 13 godina posvećena je duhovnosti, a sada planira novu stepenicu u svom rastu u tome smjeru.

“Nikad nisam bila sretnija u životu, bacila sam sve maske. Nisu maske nužno lažne, ali su nametnute. Stalno sam shvaćala da sam nezadovoljna time tko sam. Znala sam da sam drugačija i da, bez obzira na to što drugi misle, imam potrebu izraziti se”, izjavila je Danijela Martinović za RTL.

Pjevačica je osvijestila potrebu da motivira, pomaže, ohrabruje, tješi brojne i to kroz iskrene ljudske priče i njihovu poruku. Ono što sljedeće planira iznenadit će mnoge.

“Želja mi je otići u neki samostan i biti nekoliko dana u programu šutnje. Onda bih zapisivala, dokumentirala, da bih i ljudima prenijela unutarnje mehanizme i procese koje sam doživjela te koji su sve benefiti šutnje”, rekla je.