Published On: Uto, srp 20th, 2021

DAN OPĆINE STOLAC Bošković najavio skoro okončanje radova na cesti Stolac – Neum te izgradnju sportske dvorane

U povodu Dana općine Stolac i patrona župe sv. Ilije u ponedjeljak navečer upriličen je svečani prijam na prostoru Radimlje.

Tom prigodom stolački načelnik Stjepan Bošković istaknuo je nekoliko ključnih projekata infrastrukture, gospodarstva, ali i ulaganja u kulturne i obrazovne segmente razvitka.

Uz najavu skorog okončanja radova na prometnici Stolac – Neum, načelnik Bošković najavio je i izgradnju multifunkcionalne gradske dvorane.

Govoreći o realiziranju ovih projekata, posebno je istaknu snažnu potporu Vlade HNŽ-a, koja je u više navrata iskazala razumijevanje za potrebe općine Stolac, te dodao kako je uvjeren u to da će se ovakva suradnja nastaviti i dodatno osnažiti.

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izrazio je zadovoljstvo da je Stolac, unatoč svim političkim izazovima, danas mjesto za ugodan život svakog njegovog stanovnika.

“Zajedništvo koje živi naš narod u Stocu može biti primjer, poglavito u trenucima kada se u Bosni i Hercegovini rješavaju brojna otvorena politička pitanja”, poručio je Čović.

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg ovom je prigodom svim Stočankama i Stočanima čestitao Dan općine i blagdan sv. Ilije, iskazavši spremnost da se zajedničkim naporima općinske i županijske vlasti nastave aktivnosti kojima će se stvoriti preduvjeti za još bolji i ljepši život, ne samo u Stocu nego u cijeloj Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x