Published On: Sri, lis 9th, 2019

Dalipagić tvrdi da Sunita Hindić mora na operaciju, u mostarskom zatvoru ne znaju ništa

Sunita Hindić, osumnjičena za ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića navodno će morati na operaciju nogu zbog lomova prilikom bijega sa mjesta zločina. Njezina odvjetnica Nada Dalipagić je za sarajevski Klix potvrdila tu informaciju.

-Ponovo je bila na pregledima, a kolika je ozbiljnost preloma dovoljno govori i činjenica da je operativni zahvat u jednoj od mostarskih bolnica već zakazan – rekla je Dalipagić za Klix.

Odgovor na pitanje kada će Hindić ići na operaciju potražili smo u mostarskom zatvoru gdje su nam rekli kako nemaju nikakvu informaciju o tome.

-Nemamo nikakva saznanja o tome da pritvorena mora ići na operativni zahvat niti nam je itko to javio – rekli su za Pogled.ba na početku razgovora naši sugovornici iz KPZ Mostar.

Dodali su kako procedura nije tako jednostavna, te kako za sve treba i odobrenje suda, te niz drugih dokumenata.

-Ništa od toga nismo dobili, tako da ne možemo reći hoće li i kada Sunita Hindić ići na operativni zahvat. Radi se o proceduri koja je komplicirana i koja zahtjeva mnogo toga – zaključili su naši sugovornici iz mostarskog zatvora.

Podsjećamo, Dalipagić je tražila da se Hindić brani sa slobode, ali je sudac Marin Zadrić takav zahtjev odbio, te osumnjičenoj odredio pritvor u trajanju 30 dana.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare