Published On: Čet, svi 5th, 2022

DALI SMO GLAS IZDAJNICIMA, SAD PLAĆAMO PRESKUPU CIJENU: Glasovima koje su dobili na prevaru, bore se, rame uz rame uz Džaferovića i Izetbegovića, protiv nas

Nemoguće je govoriti o većini u Saboru RH bez glasova BH Hrvata. Ne samo onih koji su došli iz 11 izborne jedinice nego više stotina tisuća tih glasova u RH.

Andrej Plenković i Radman nastupili su radikalno oštro protiv Milanovićeve inicijative koja je tako prost državnički čin. Niti ucjena niti iznuda nego uvjet Hrvatske članice NATO-a da ako žele da malena Hrvatska pristane na veliku stvar, jako veliku stvar, Hrvatska ima jedna minimalan uvjet – da se poštuje Ustav BIH i presuda Ustavnog suda BIH.

Da taj isti moćni Zapad ne dopusti širenje Putinovog utjecaja u BIH, eskalaciju krize, i da izvole pritisnuti ili Bakira Izetbegovića ili Schmidta da nametne amandmane na Izborni zakon i Ustav BIH kojim bi se provela izborna reforma i malobrojnijim narodima u FBIH omogućio dostojanstven izlazak na Izbore.

Plenković i Radman, izdajnici Hrvata u BIH, nisu tek obični izdajnici. Oni se ustaju protiv nacionalnog interesa Hrvatske, protiv Ustava Hrvatske, protiv Predsjednika Hrvatske i protiv Hrvata u BIH putem moći i pozicije koje su im dali pazite tko – Hrvati iz BIH.

Daj gotovo fašistički prijezir prema našem narodu, koji ovaj dvojac baruna i brusselskog plemstva iskazuje nije u Hrvatskoj viđen još od doba mađarona.

Brusseljačine

Ta potreba da se dodvore Zapadu po cijenu potpunog uništenja stranke i nestanka HDZ-a RH s političke scene, pa i pada Vlade HR je gotovo patološka. A kojom žestinom i s kojim sepetom uvreda su se okomili na sve koji pozivaju Vladu RH da podrži inicijativu to se ne pamti.

Ujedno shvatili smo da oni ipak mogu biti brzi i žestoki. Ali samo kada se radi o dodvorničkom nagonu. Nikako nagonu za koji su plaćeni da ga iskažu. Borbi za Hrvatsku i njene nacionalne interese.

Doista svjedočimo povijesnom otriježnjenju. Hrvati iz BIH konačno će prestati biti pretplatnici na HDZ RH pamet. Sada smo konačno svjesni , svi mi , da se radi o izrabljivačkoj, protuhrvatskoj stranci koja nas i naše roditelje smatra idiotima. No pitanje je je li kasno.

Znakove da se radi o tehnomenadžerskoj protuhrvatskoj vladi imali smo i ranije. Sam izbor blijede, nezamjerajuće Pejčinovićke, kao ministrice nezamjeranja, potom  njeni proglasi iz Vijeća Europe koje kao da je pisala  neka potpuna strankinja a ne Hrvatica iz Klobuka, potom Radmanova šepurenja bez sadržaja, čojstva i inicijative, svi ti demagoški izleti u ništa, šetnja s našim krvnikom Džaferovićem, koji je trebao biti u Remetincu a ne u Vukovaru, i u konačnici citiranje Bakira Izetbegovića kao argumenta protiv Milanovića.

Kada bi zastupnici HDZ-a u Saboru RH oduzeli od svojih mandata glasove koje im je dao hrvatski narod iz BIH, kako onaj u RH tako onaj iz BIH Vlada HDZ-a ne bi više postojala.

Niti će ona ikada više postojati ne pobijedi li Plenković svoj ego.

Ili njegov ego ili opstanak HDZ-a. Neka se odluči.

No na pobjedu na idućim izborima uz ovakav izdajnički pristuo može se kladiti samo u nekom hologramu. U stvarnosti nikada više ne.

Samo ih čudo može spasiti. A to čudo zove se metamoroza iz brusselskih flundri u hrvatske državnike.

Je li to uopće više moguće?

guest
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
drZlikovac
drZlikovac
12 dana prije

Uskakali ste kroz prozore da ih izaberete…sad držite !
Ali stvarno su mutavi…ni zucnuli nisu..
kao da imaju pasiju kost u ustima..😁

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
12 dana prije

Sto opet u gore napisanom tekstu ne govoris istinu,nemoj ga skrivati i prebacivati lopticu u tudje polje.Lopta je u nasim nogama,tj.Vodje Hrvata Bi H,dr.Dragana Covica koji moze podrzati inicijativu pred.Milanovica,i sa “nasa” tri zastupnkka blokirati ulazak ,Fin. I Sve.u Nato,i tako postati covjek koji ce uci u povjest hrvatskog naroda ili ce ostati na poziciji koju je dosad drzao jedan “obicni muljator i prevarant”,tog istog naroda.Da ne nabrajm lazi i obecanja koje je i zgovorio i koje nikad ni jedno nije ispunio.Izgleda zivimo u povjesnom vremenu ili imamo ljude koji ce pamtiti generacije,poslije nas ili imamo posla s bagrom ,vidjece mo vrlo brzo,Ko bi vjerovo da ce onaj Milanovic od prije 10.god. postati covjek,koji svojim izricajem i djelima sve vise pljeni paznju cjelog hrvatskog naroda ,vidjecemo moze biti i da se Covic probudi,…,

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

…😁

Last edited 12 dana prije by Anonimac
drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

…piši propalo !😁

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
12 dana prije

…reče Mengele, sa pozicije želja unitarista u bih.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 dana prije

kičme ne rastu u tim godinama,
NAROČITO NE GLISTAMA!

meho
meho
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
12 dana prije

AlahhhUagbarrrrrr

drZlikovac
drZlikovac
12 dana prije

Najodvratnija je Zdravka ,brat joj se okreće u grobu….uopće nije za čuditi što se Bušić ubio ,kad je čovik uvidio kakvi anacionalni kleptomani vode državu za koju je on robija priko 30 godina …jednostavno nije vidio smisla ..u pravu je bio spominjući Potemkinova sela..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
12 dana prije

birajte opet sovu ušaru bušić, a pokkakajte se na generala glasnovića i marka juriča!
TO STE VI!!!

Last edited 12 dana prije by Anonimac
drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

Jehba te onaj tko je tuku bira….

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
12 dana prije

jehba ti mater i ćaću!

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

Jebeš i nju i ludog Glasnovića i tog Juriča. Šteta što Slaven Raguž nije ušao.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Martina Mlinarević
11 dana prije

da, za kokoošara bakira treba baš neko jako pametan?! ako je glasnović lud onda si ti tuka teška. nikad ga nisi slušala na velebitu kako on sagledava globalnu situaciju i hr stane. takvo što je za seljake tipa raguž, onaj gloovonja iz adeze91 ili karamrmratić znanstvena fantastika, nemaju oni intelekta za to, zaselačkog su dometa. birtijaški mudrosseri! raguž je stalno kao jako pomirljiv. on je teški mućak. taj bi tražio “zelenu nit” sa jakindžijamaa. ah, ti tuuuuuupi hrvvati,… koja je smrdezeovsska budaalla zaljepila etiketu obrazovanom glasnoviću?

Anonimac
Anonimac
12 dana prije

žrtva smo okupatora anZLO-ameriKenjaca !
dakle, poddli englezi su imali bolna povijesna iskustva sa ovim. IMAJU LI HRVATI MOZGA I DAMMU, PITANJE JE SAD!!!

>> Gradanski neposluh je aktivna neposlušnost gradana prema provedbi zakona ili naredbi organa sluzbene vlasti (ili okupatorske sile) ne koristeci fizicko nasilje.
Gradanski neposluh oznacava uglavnom, ali ne uvijek i nenasilni otpor[1] primarno kao sredstvo za izražavanje svojih pogleda.
Osoba koja cini gradanski neposluh svjesno preuzima rizik na sebe biti kažnjen za svoje postupke. Sporno je li gradanski neposluh mora nužno biti nenasilan, jer je pojam nasilja ovisi o definiciji nasilja.
Gradanski je neposluh korišten kod nekoliko nenasilnih pokreta otpora u Indiji (Gandhi, tijekom borbe za neovisnost od Britanske kolonijalne dominacije) u Južnoj Africi protiv apartheida, u americkoj borbi za ljudska prava i antiratni pokreti širom svijeta. Jedan od prvih slucajeva masovnog gradanskog neposluha bila je Egipatska revolucija protiv britanske okupacije u 1919. godini.
Americki pisac Henry David Thoreau je opisao motive takvog ponašanja u svom eseju 1849. Gradanski neposluh (originalni naslov “Resistance to Government (1849)”).

OdroN
OdroN
12 dana prije

Ne razumijem, cime ste vi nezadovoljni ?? Sve vase nevolje dolaze od jednog covjeka i klike oko njega !! Njegovo ime je Dragan Covic.
Vi ste slijepi pored sopstvenih ociju !!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN
12 dana prije

ma on je samo lutka zg gospodara. jako skučeno gledaš.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN
12 dana prije

Ne pametuj, potturicce! Pitao bih te ja bili pametovao da Hrvati ili Srbi umjesto vas biraju vašeg člana Predsjedništva i popunjavaju vaš klub tzv. bošnjaka Hrvatima, a nakon tog vam se podlo kese u brk?

Blanka
Blanka
12 dana prije

Krstim se i lijevom i desnom.
Ovdje o ovome sto se dans desava govorim vec 4-5 godina. Naravno, adezejeva vecina partijskih komeantatora, skojevaca i skojevki kao i njegova konjzulska nisskost cinili su sve da me fifamiraju jer tko to sme da pljuje po partiji koja ih bre hrani.
I tako, mic po mic, metronom je neumitno kucao tika taka dok su ovdje partijske ekipe orhgijale i takmicile se tko je veca ‘rvatina i ko ce napsisat veci pangerik krajju kleptomanu…..

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
12 dana prije

u jednom trenutku metronom je otkucao zadnje …taka u srijedu ujutro. I onda, svekolika javnost, drug brasnar aka konnjzul i ostali, bude se iz luhdila ..i postaju svesni da je car gol. da nas adezej paralizora cijelo vdijeme kao naciju, kao pojedince zarad sebicnih privatnih interesa.

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
12 dana prije

Ne, nije odgovorna Bus icka, nije odgovoran cak ni Pa vhijan i njegova se kta koja se samo ces kala po jaj jcima svo ovo vrijeme.
Jedini odgovorni su HDZ koji je svo vrijeme imao u rukama alate da izbori promjenu izbornog zakona, no jamljanje im je u venama .

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
12 dana prije

Njih zapravo nikada nije ni zanimao izborni zakon, samo ministarstva iz kojih se moze jamljat i ministarstva koja im mogu cuvat kleptomanse g uuzice .

Inostani poslovi ? Ne, nikada im nisu bila zanimljiva, cak ni nakon izbora 2018!!!

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
12 dana prije

A mi, mi se hvalimo kako je preCCjednik postrojio Erdoghanovu ga rdu.
Kri vac je jasan – zna se, kao i njihovo klepto boza nstvo !

I svi oni koji su ih slijepo podrzavali i branili

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
12 dana prije

Sad je samo pitanje hoce li Hrvati opet glasat za kradeze ili ce se okrenut opoziciji, a vidi spina od velikog vodje kada je vidio da je sve karte potrosio opet teritorijalni preustroj .

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  HŽV
12 dana prije

…zna se ! 😁

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  HŽV
12 dana prije

Blokiraju philtrima, brane kleptomane u kontinuitetu..

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
12 dana prije

I sad svi postali priko noći anonimni…😀

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
12 dana prije

Bit ce ubrzo – bio u adezeju kuhar 😶 Logistika, nisam nikad bio maaaajke mi….

eagle
eagle
12 dana prije

papa franja je bošnjak musliman

Mario
Mario
Šta ti kažeš na ovo?  eagle
12 dana prije

Papa Franjo je Ilirac iz Argentine,i tamo ima Iliraca kao i u Hrvatskoj

Blanka
Blanka
12 dana prije

Krivi naslov, Izdajnicima dajete glas predragi eranistanci samo 25 godina, bjanko.
Kako rece onomad drugarka Klo, “Neka su lopovi nasi su..”. I tako, skoro pa mozemo reci “Finila je I ova…”., do cega te pametnoga lopovi mogu dovesti? Do dna. Tu smo. Na dnu. Lopovi uvijek gledaju svoj interes drugarice Klo. Uvijek.
Nadam se da si tu za naredne izbore, grijeh bi bio ne glasat za nase lopove?

Anonimac
Anonimac
12 dana prije

pravo posteno i u sridu