Published On: Sub, lis 5th, 2019

Da bi opstao, Komšić mora ubiti Hrvata u sebi

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić ustvrdio je na sastanku s UN-ovim dužnosnikom da se danas u Hrvatskoj niječe genocid u NDH nad Srbima, Romima i Židovima, kao što bosanski Srbi niječu genocid u Srebrenici.

Komšić često govori neistine o Hrvatima ili Hrvatskoj, no pri tome treba znati da je njemu velika nevolja što je Hrvat. Kad u BiH Bošnjak čini nešto slično, onda ga “opravdava” činjenica da je Bošnjak, da bi s Hrvatima ili s Hrvatskom mogao biti u “prirodnom” sukobu.

Komšićevo opanjkavanje naroda kojemu pripada može izazvati sumnju da se kao Hrvat dodvorava Bošnjacima, da hoće pokazati da je istinoljubiv i kad govori o svom narodu i da nije iskren nego proračunato hrvatomrzac.

Da bi uklonio tu sumnju, on je barjaktar protuhrvatstva, kao izdajnik svoga naroda u napadima na Hrvate mora biti mnogo istaknutiji nego netko tko nije Hrvat. Mora biti Bošnjak žešći od svakog Bošnjaka.

Pretvarajući se tako u Bošnjaka, on zapravo napada Hrvata u sebi, a da bi bio uvjerljiv, taj napad mora biti okrutan, ubilački, likvidatorski. I tek kad se kao Hrvat ubije, on se dokazao Bošnjacima. Čim bi kao Hrvat pokazao neke znakove života, karijera bi stala, ali iz njega je Hrvat iščezao.

Milan Ivkošić  / Večernji list

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare