Published On: Pet, ožu 18th, 2022

CVITANOVIĆ: Da, bilo je novih rješenja, koja ne bi ugrozila hrvatski nacionalni interes

Na današnjim pregovorima o izmjenama Izbornog zakona BiH u zgradi Delegacije EU u Sarajevu sudjelovao je i predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović.

Na upit jesu li točne informacije HMS-a o napretku u pregovorima i nekim novim rješenjima koji su se pojavili, Cvitanović je kazao kako je točno da je bilo novih rješenja.

– Da točno je, bilo je novih rješenja koji ne bi ugrozili hrvatski nacionalni interes jer mi na to ne bi pristali. Više od toga vam ne mogu reći jer smo se dogovorili da ne otkrivamo detalje razgovora dok pregovori traju, kratko je kazao Cvitanović.

Kako saznaje HMS usuglašeni su stavovi oko izbora članova Predsjedništva BiH koji bi se birao po elektorskom modelu, te oko načina izbora izaslanika i ovlasti Federalnog Dom naroda.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
11 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Thomson

IZDAJA

Krešimir ...

Ne seri …neka dok vidimo….a ako je …hvatati ih kao krmke u 11 mj.

Thomson

Koji si ti naivac…sta se dobro može desiti Hrvatima HB Kad se USA i HR dogovaraju??? Samo IZDAJA …povjest se ponavlja

Franjo

SA TURCIMA NEMA NIKAKVOG DOGOVORA.

TURCIMA JE MJESTO U TURSKOJ. I TOČKA.

Kiklop

Objasni…

Šaćir soros

A oće li BITI izbornog za Legitimnog rvatinu i od trećeg ali ne prsta od Dode i do malog od BAKETA

Krešimir ...

Budalo neobrazovana osun,ećena…

Max

Republika Herceg Bosna

Manda

Pa gdje si Ilija, nema te od kako je Putin udario na Umrajinu? Šef reko da ne izlaziš u javnost, je li? Samo budi poslušan i slijedi nagrada.

Anonimac

AGDJESU TVOJI BOSNJACI SAKRILI SE U MISIJE RUPE STRAH VAS NEBOJTES SE TU SU HRVATI DA VAS BRANE ISTO KO U PROSLOM RATU KAD SMO PRVI STALI U OBRANU BIH TADA JE ALIJA GOVORIO TO NIJE NAS RAT

Kiklop

Vise vjerujem Cvitanovicu nego Covicu , iako Covic moze vise uraditi od Cvitanovica.Radite zajedno da vas ne preveslaju…