Published On: Ned, ruj 19th, 2021

CVIJANOVIĆ O STANIVUKOVIĆU: Široki osmijeh – i na komemoraciji i na zabavi

Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpska i potpredsjednica SNSD-a, nastavlja se “prepucavati” s gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem kojeg je nazvala “nesređenim stvorenjem”.

Stanivuković joj je jučer odgovorio kazavši da će im se to obiti od glavu, ali i da takvim riječima vrijeđa izbor 50.000 Banjalučana.

Bacio sve karte na scenske efekte

Cvijanović je za “Srnu” kazala kako ima apsolutno pravo reći gdje god želi, a pogotovo na stranačkom događaju, što misli o gradonačelniku Banje Luke i bilo kome drugom, kao što i ti drugi imaju isto to pravo.

Kazala je da je “gradonačelnik bacio sve karte na scenske efekte – uvježbani, jednako široki osmijeh za sve prilike, isti i na komemoraciji i na zabavi, uvježbani naklon, koji uglavnom ne odgovara ni jednoj prilici ili neprilici, i to je sve”.

Razvoj Banje Luke zaustavljen

– Tu nema znanja, niti akcije. I dalje mislim da Banjoj Luci treba ozbiljan gradonačelnik, jer je ovaj štošta obećavao, a ništa nije realizirao. Ne znam što se (Igor) Crnadak buni, bolje bi mu bilo da prošeta mjesnim zajednicama i čuje ono što nama građani uporno govore, a to je da je razvoj Banje Luke zaustavljen i da zabava za narod i razni spektakli u režiji ovog gradonačelnika tu ne pomažu, jer grad stagnira – rekla je Cvijanović.

Dodala je, ipak, da možda sve to nije rekla odgovarajućim rječnikom.

– Ali kako god da sam rekla, poruka bi bila ista, a to je da Banja Luka zaslužuje mnogo boljeg i sposobnijeg gradonačelnika od ovog kojeg sad ima – kazala je Cvijanović./Srna/HMS/

0 0 glasovi
Article Rating
2 Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

More li mi neko znan potvrdit ili opovrgnut da je budjet BL za 2019g bio 50mil maraka a za Ramu32mil maraka.Jeli to istina?

Bilal is back!
Bilal is back!
1 mjesec prije

Erdogan teklić Stanivuković je samo obično laprdalo ali ni strane nevladine organizacije nisu svemoguće, teklić je ovaj put uspio isfolirati srpsku intelektualnu nejač ali na narednim izborima to više neće uspjeti…