Published On: Čet, lis 29th, 2015

Cura je odlučila svojim konzervativnim djedu i baki priznati da je gay, a baka joj je napisala pismo


Jedna djevojka odlučila je svojoj baki reći da je gay, a baka joj je odgovorila na najbolji mogući način. Naime, Katie Mathewson rekla je kako se uvijek bojala priznati baki i djedu da je homoseksualka, ali kako je sad, nakon što se zaručila sa svojom djevojkom MacKenzie Hill, jednostavno bilo pravo vrijeme.
“Volim roditelje svog tate, ali nismo bili baš previše bliski otkad sam odrasla. Oni na neki način žive u onom bogataškom, heteroseksualnom balonu i čula sam kako komentiraju sve one koji su izvan tog balona, što me obeshrabrilo od pomisli da bi prihvatili da je njihova najmlađa unuka gay. Oni te stvari nikad nisu govorili da bi nekoga povrijedili, ali to je svejedno daleko od prihvaćanja”, izjavila je Katie za BuzzFeed News.
 
Ipak, Katie je svojoj baki odlučila poslati pismo, u kojoj je objavila zaruke sa svojom djevojkom. Cijelo se vrijeme dvoumila oko toga kakav bi odgovor njene bake mogao biti, ali je izjavila: “Znala sam da ću ih i dalje voljeti, čak i ako neće biti zadovoljni viješću te da ću razumjeti njihovo mišljenje bez obzira na sve. U pismu sam napisala doslovno to da sam zaručena – za ženu i da ikad nisam bila sretnija, sigurnija i više voljena.”

Baka joj je napisala kako joj je najvažnija njena sreća

Bakino pismo
BAKINO PISMOImgur

Baka joj je odgovorila za dva tjedna. “Najvažnija je tvoja sreća s Mackenzie do kraja vašeg života”, pisalo je u pismu. Katie je naglasila kako je njena baka iz Koreje te joj engleski jezik i nije najbolji. Baka je dalje napisala: “Ostatak svijeta pratit će vas kako vrijeme bude prolazilo, a za sad je to što misle njihov problem. Zato imaj razumijevanja za one koji nemaju razumijevanja.”
Katie je zatim fotografiju pisma objavila na Imgur-u, kako bi i druge koji se bore s istim pitanjem ohrabrila da priznaju svojim bakama i djedovima da su gay. Baka joj je također napisala kako bi voljela doći na vjenčanje. “Tvoj djed i ja svakog dana sve više starimo – sve se mijenja kako se javljaju bolovi i bolesti, ali ipak ima i dana kad se osjećamo energično i spremno na sve. No, vidjet ćemo što će do tada biti.”
Nakon što je pročitala pismo, Katie je izjavila kako ju je poruka dirnula do suza. “Riječi su bile tako jednostavne, ali je poruka bila tako snažna i prekrasna”, rekla je. No, baku je ipak malo mučila jedna stvar – nije mogla pronaći čestitke za gay parove. “Tražila sam čestitku za vas, ali nisam bila uspješna, žao mi je”, napisala je.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare