Published On: Tue, Sep 26th, 2017

Čudo iz Mostara: Nino ima tek šest godina ali zna ono što mnogi od vas ne znaju

Nino Avdić je s dvije godine počeo pokazivati da će biti pravi genijalac

Nino Avdić nevjerojatno je dijete. Ima šest godina i dolazi iz Mostara, a njegov talent je poznavanje svih glavnih gradova i zastava svih država. Njegova ljubav prema geografiji rodila se dok je listao album Svjetskog nogometnog prvenstva 2014., kada je imao samo dvije godine. Tada se prvi puta susreo s time i naučio je sve države, prenosi Dnevnik.hr

Hrvatska publika upoznala ga je u novoj sezoni Supertalenta, a već prvim nastupom svima je dao do znanja da se radi o pravom malom genijalcu.

Nina nitko nije učio već je sve sam krenuo istraživati, a mobitel mu je bio prozor u informacije. ”I onda netko kaže da mobiteli ne valjaju. Moj Nino ne igra igrice, on samo uči preko mobitela, a kada dođem u Zagreb kupit ću mu novi tablet”, otkrio nam je Ninov tata Semir koji nam otkrio nešto više o svojem supertalentu.

”Zna on tako gledati zastave i nabrajati glavne gradove pa priča gdje želi ići. Često spominje da želi u Tursku na more. Krenuo je u školu i učiteljica ga hvali da je jako bistar. Igra i nogomet u sportskom društvu Zalik. Sve mu dobro ide”, otkriva nam tata Semir koji tvrdi da Nino zna i sve nogometaše.

”On ih zna 99 posto. Skoro sve. Toliko ih poznaje da mene ispravlja kada nešto krivo kažem. Navija samo za Barcelonu, ali odemo mi pogledati utakmice Zrinskog i Veleža. Osim svih gradova, zastava i nogometaša zna on nabrojati i sve vrste pasa te sve zmije otrovnice. Jako voli životinje pa mu je i to područje poznato. Kad malo bolje razmislim malo je toga što on ne zna”, iskreno nam je kazao ponosni tata Semir koji je s guštom gledao prvu epizodu Supertalenta.

VIDEO pogledajte OVDJE.

Još jedan raniji video je tu: